
Хотдог на паличці (корндог) - корейський винахід, який стане паличкою-виручалучкою на випадок раптового приходу гостей або ж вдало доповнить вже давно знайомі страви, передають Патріоти України.
Один з рецептів такої закуски виклав відомий Instagram-блогер Олексій Крючков, який має вже 160 тисяч підписників. Своєю фішкою він називає «прості рецепти без води». Отже, для приготування «хотдога на паличці» знадобляться такі продукти:
Для тіста:
Приготування
Замішаному тісту треба дати підійти під рушником протягом 50−90 хвилин, аби воно збільшилося вдвічі.
Сосиски розрізаємо навпіл, насаджуємо на шпажки, вмокаємо в тісто і смажимо в добре розігрітій олії до золотавості.Смажити потрібно приблизно 3−4 хв. Готовність страви легко визначити за її кольором.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Маєте кілька хвилин для гри та самопізнання? Пройдіть цей психологічний тест і дізнайтеся, що ваш вибір тварини говорить про вашу особистість, передають Патріоти України. Уявіть, що ви вирушаєте в довгу подорож через ліс. По дорозі зустрічаєте чотирьох...