
Хотдог на паличці (корндог) - корейський винахід, який стане паличкою-виручалучкою на випадок раптового приходу гостей або ж вдало доповнить вже давно знайомі страви, передають Патріоти України.
Один з рецептів такої закуски виклав відомий Instagram-блогер Олексій Крючков, який має вже 160 тисяч підписників. Своєю фішкою він називає «прості рецепти без води». Отже, для приготування «хотдога на паличці» знадобляться такі продукти:
Для тіста:
Приготування
Замішаному тісту треба дати підійти під рушником протягом 50−90 хвилин, аби воно збільшилося вдвічі.
Сосиски розрізаємо навпіл, насаджуємо на шпажки, вмокаємо в тісто і смажимо в добре розігрітій олії до золотавості.Смажити потрібно приблизно 3−4 хв. Готовність страви легко визначити за її кольором.
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...