
Вівсяне печиво – один із найулюбленіших видів домашнього печива. Причинами є простота і швидкість приготування, користь вівсянки та можливість смачно поєднувати з іншими інгредієнтами: шоколадом, родзинками чи горіхами. Легке й дуже ніжне вівсяне печиво закохає у себе з першого шматочка, передають Патріоти України
Вівсяне печиво з шоколадом за рецептом food_1333, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти та 2/3 шоколадних крапель.
2. Сформувати печиво та викласти на деко.
3. Випікати за температури 180 градусів приблизно 25-30 хвилин.
Вівсяне печиво з шоколадом за рецептомmashka_salei, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram
Інгредієнти:
1. У мисці змішати яйце, сметану, масло, мед, цукор, ванільний цукор та сіль.
2. Соду погасити в оцті й теж додати до інгредієнтів.
3. Насипати борошно, корицю та шматки шоколаду. Замісити липке тісто.
4. Сформувати печиво та викласти на деко.
5. Випікати 25 хвилин за температури 180 градусів.
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...
Зарядна станція стала для багатьох незамінною річчю під час регулярних відключень світла. Водночас її розміщення в неправильному місці може створити реальний ризик для безпеки та самої техніки, передають Патріоти України. Найбільш ризикований варіант —...