
Вівсяне печиво – один із найулюбленіших видів домашнього печива. Причинами є простота і швидкість приготування, користь вівсянки та можливість смачно поєднувати з іншими інгредієнтами: шоколадом, родзинками чи горіхами. Легке й дуже ніжне вівсяне печиво закохає у себе з першого шматочка, передають Патріоти України
Вівсяне печиво з шоколадом за рецептом food_1333, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти та 2/3 шоколадних крапель.
2. Сформувати печиво та викласти на деко.
3. Випікати за температури 180 градусів приблизно 25-30 хвилин.
Вівсяне печиво з шоколадом за рецептомmashka_salei, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram
Інгредієнти:
1. У мисці змішати яйце, сметану, масло, мед, цукор, ванільний цукор та сіль.
2. Соду погасити в оцті й теж додати до інгредієнтів.
3. Насипати борошно, корицю та шматки шоколаду. Замісити липке тісто.
4. Сформувати печиво та викласти на деко.
5. Випікати 25 хвилин за температури 180 градусів.
Підтримати чистоту на кухні складно, особливо коли індукційна варильна поверхня покривається пригорілими плямами. Звичайні мийні засоби не завжди допомагають, а чищення стає виснажливим. Один популярний метод з інтернету здивував користувачів: таблетка...
Деменція - це одне із серйозних неврологічних захворювань у 21 столітті. Британська національна служба охорони здоров’я (NHS) стверджує, що деменція вражає переважно людей похилого віку, причому ризик подвоюється кожні п’ять років після 65 років. Однак...