Хрумке вівсяне печиво з шоколадом за 30 хвилин - простий рецепт, який під силу всім

Вівсяне печиво – один із найулюбленіших видів домашнього печива. Причинами є простота і швидкість приготування, користь вівсянки та можливість смачно поєднувати з іншими інгредієнтами: шоколадом, родзинками чи горіхами. Легке й дуже ніжне вівсяне печиво закохає у себе з першого шматочка, передають Патріоти України

Вівсяне печиво з шоколадом за рецептом food_1333, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram

Інгредієнти:

  • Вівсяна крупа – 100 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Вершкове масло – 10 г
  • Шоколадні краплі – 10 г
  • Насіння – 5 г
  • Підсолоджувач

Спосіб приготування:

1. Змішати всі інгредієнти та 2/3 шоколадних крапель.

2. Сформувати печиво та викласти на деко.

3. Випікати за температури 180 градусів приблизно 25-30 хвилин.

Вівсяне печиво з шоколадом за рецептомmashka_salei, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram

Інгредієнти:

  • Борошно вівсяне – 2 скл.
  • Борошно – 0,5 скл.
  • Яйця – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 50 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Цукор – 0,5 скл.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Оцет
  • Кориця
  • Сіль
  • Шоколад
Спосіб приготування:

1. У мисці змішати яйце, сметану, масло, мед, цукор, ванільний цукор та сіль.

2. Соду погасити в оцті й теж додати до інгредієнтів.

3. Насипати борошно, корицю та шматки шоколаду. Замісити липке тісто.

4. Сформувати печиво та викласти на деко.

5. Випікати 25 хвилин за температури 180 градусів.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...