Вівсяне печиво – один із найулюбленіших видів домашнього печива. Причинами є простота і швидкість приготування, користь вівсянки та можливість смачно поєднувати з іншими інгредієнтами: шоколадом, родзинками чи горіхами. Легке й дуже ніжне вівсяне печиво закохає у себе з першого шматочка, передають Патріоти України
Вівсяне печиво з шоколадом за рецептом food_1333, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати всі інгредієнти та 2/3 шоколадних крапель.
2. Сформувати печиво та викласти на деко.
3. Випікати за температури 180 градусів приблизно 25-30 хвилин.
Вівсяне печиво з шоколадом за рецептомmashka_salei, яким фудблогерка поділилася на своїй сторінці в Instagram
Інгредієнти:
1. У мисці змішати яйце, сметану, масло, мед, цукор, ванільний цукор та сіль.
2. Соду погасити в оцті й теж додати до інгредієнтів.
3. Насипати борошно, корицю та шматки шоколаду. Замісити липке тісто.
4. Сформувати печиво та викласти на деко.
5. Випікати 25 хвилин за температури 180 градусів.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...