Сезон овочів у розпалі і кожен кулінар намагається засолити або замаринувати більше огірків на зиму. У холодний зимовий день саме вони - чудова закуска до будь-якої страви, передають Патріоти України.
Виявляється, перед засолюванням огірки необхідно замочити. Цей трюк не тільки допоможе зберегти хрускіт огірків, а й прибере з них гіркоту.
На цю процедуру часу шкодувати не варто, тому чим довше ви замочуєте огірки, тим краще. Зазвичай на замочування йде щонайменше 7 годин. Тому можете сміливо відправити огірки у воду на ніч, а вранці можна розпочинати соління чи маринування.
До речі, перед маринуванням огірків на зиму зверніть увагу на важливий момент. Якщо ви думаєте, чи потрібно обрізати огірки перед консервацією, то можете не витрачати на цей час. Зазвичай кінчики відрізають для того, щоб огірки швидше промаринувалися. Але якщо ви готуєте консервацію на зиму, то огірки у будь-якому випадку промаринуються у банці.
На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...
Попередні дослідження свідчать, що люди високого зросту частіше отримують вищі доходи. Американські вчені вирішили з’ясувати, чи не формуються передумови для цієї переваги ще у шкільні роки. Для аналізу були використані дані близько пів мільйона школяр...