Сезон овочів у розпалі і кожен кулінар намагається засолити або замаринувати більше огірків на зиму. У холодний зимовий день саме вони - чудова закуска до будь-якої страви, передають Патріоти України.
Виявляється, перед засолюванням огірки необхідно замочити. Цей трюк не тільки допоможе зберегти хрускіт огірків, а й прибере з них гіркоту.
На цю процедуру часу шкодувати не варто, тому чим довше ви замочуєте огірки, тим краще. Зазвичай на замочування йде щонайменше 7 годин. Тому можете сміливо відправити огірки у воду на ніч, а вранці можна розпочинати соління чи маринування.
До речі, перед маринуванням огірків на зиму зверніть увагу на важливий момент. Якщо ви думаєте, чи потрібно обрізати огірки перед консервацією, то можете не витрачати на цей час. Зазвичай кінчики відрізають для того, щоб огірки швидше промаринувалися. Але якщо ви готуєте консервацію на зиму, то огірки у будь-якому випадку промаринуються у банці.
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...