Сезон овочів у розпалі і кожен кулінар намагається засолити або замаринувати більше огірків на зиму. У холодний зимовий день саме вони - чудова закуска до будь-якої страви, передають Патріоти України.
Виявляється, перед засолюванням огірки необхідно замочити. Цей трюк не тільки допоможе зберегти хрускіт огірків, а й прибере з них гіркоту.
На цю процедуру часу шкодувати не варто, тому чим довше ви замочуєте огірки, тим краще. Зазвичай на замочування йде щонайменше 7 годин. Тому можете сміливо відправити огірки у воду на ніч, а вранці можна розпочинати соління чи маринування.
До речі, перед маринуванням огірків на зиму зверніть увагу на важливий момент. Якщо ви думаєте, чи потрібно обрізати огірки перед консервацією, то можете не витрачати на цей час. Зазвичай кінчики відрізають для того, щоб огірки швидше промаринувалися. Але якщо ви готуєте консервацію на зиму, то огірки у будь-якому випадку промаринуються у банці.
Сідати на сидіння, яким уже користувалися сотні людей, навряд чи приємно. Але як довго шкідливі мікроорганізми можуть там виживати? Варто лише зайти до громадського туалету, як набігає хвиля відрази: розбризкана по сидінню і підлозі сеча, їдкий запах ч...
Миття голови холодною водою - новий тренд у догляді за волоссям, який привертає все більше уваги. Багато людей вважають, що це допомагає прокинутися вранці та навіть економити на комунальних послугах. Але чи дійсно холодна вода корисна для волосся, пер...