Хрускіт чутимуть сусіди всю зиму! Одна хитрість зробить ваші огірки ідеальними

Сезон овочів у розпалі і кожен кулінар намагається засолити або замаринувати більше огірків на зиму. У холодний зимовий день саме вони - чудова закуска до будь-якої страви, передають Патріоти України.

Часто буває так, що взимку відкриваєш баночку з огірками, а вони виявляються зовсім не хрусткими. Разом із "Главредом" допоможемо впоратися з цією проблемою.

Як зберегти хрускіт маринованих огірків

Виявляється, перед засолюванням огірки необхідно замочити. Цей трюк не тільки допоможе зберегти хрускіт огірків, а й прибере з них гіркоту.

Скільки потрібно замочувати огірки

На цю процедуру часу шкодувати не варто, тому чим довше ви замочуєте огірки, тим краще. Зазвичай на замочування йде щонайменше 7 годин. Тому можете сміливо відправити огірки у воду на ніч, а вранці можна розпочинати соління чи маринування.

До речі, перед маринуванням огірків на зиму зверніть увагу на важливий момент. Якщо ви думаєте, чи потрібно обрізати огірки перед консервацією, то можете не витрачати на цей час. Зазвичай кінчики відрізають для того, щоб огірки швидше промаринувалися. Але якщо ви готуєте консервацію на зиму, то огірки у будь-якому випадку промаринуються у банці.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...