
Якщо ви шукаєте якийсь оригінальний, але при цьому простий, смачний, але здоровий рецепт,пропонуємо вам спробувати курку у гречаній паніровці під кисло-солодким соусом. Цим рецептом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.
Ви отримаєте курячі шматочки з хрусткою скоринкою, але при цьому вам не знадобиться олія, адже м’ясо готується у духовці. А кисло-солодкий соус і зелена цибулька додадуть страві азійської екзотики.Така страва чудово підходить для вечірки з фуршетом або перегляду улюбленого фільму, адже її можна їсти просто руками.
Для курки:
Для соусу:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Куряче філе поріжте на невеликі шматочки, посипте паприкою і сіллю за смаком. Умочіть у збите яйце, а потім у гречані пластівці і викладіть в ємність для запікання. Поставте в духовку на 15 хвилин.
Тим часом приготуйте соус. Змішайте в невеликій каструльці всі інгредієнти і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Соус повинен загуснути. Дістаньте курку з духовки і подавайте з порізаною зеленою цибулею і кисло-солодким соусом.
Психологічні тести на основі оптичних ілюзій останні роки набувають великої популярності, оскільки поєднують елемент гри та самопізнання. Вони не мають статусу офіційної діагностики, проте часто дозволяють людині поглянути на себе під іншим кутом. Такі...
Насіння чорного кмину має властивості, корисні для боротьби з ожирінням. Екстракт насіння значно зменшує накопичення ліпідів у клітинній моделі, не виявляючи токсичності, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане у Food Science & Nutrition ...