Якщо ви шукаєте якийсь оригінальний, але при цьому простий, смачний, але здоровий рецепт,пропонуємо вам спробувати курку у гречаній паніровці під кисло-солодким соусом. Цим рецептом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.
Ви отримаєте курячі шматочки з хрусткою скоринкою, але при цьому вам не знадобиться олія, адже м’ясо готується у духовці. А кисло-солодкий соус і зелена цибулька додадуть страві азійської екзотики.Така страва чудово підходить для вечірки з фуршетом або перегляду улюбленого фільму, адже її можна їсти просто руками.
Для курки:
Для соусу:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Куряче філе поріжте на невеликі шматочки, посипте паприкою і сіллю за смаком. Умочіть у збите яйце, а потім у гречані пластівці і викладіть в ємність для запікання. Поставте в духовку на 15 хвилин.
Тим часом приготуйте соус. Змішайте в невеликій каструльці всі інгредієнти і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Соус повинен загуснути. Дістаньте курку з духовки і подавайте з порізаною зеленою цибулею і кисло-солодким соусом.
Забудьте про плями від води, мильний наліт і дорогі засоби для скла. Усе, що вам потрібно - це те, що вже є на вашій кухні, передають Патріоти України. Знаменита TikTok-прибиральниця @jetlagremedy поділилась вірусним лайфхаком, який змушує душові дверц...
У літню пору вікна швидко вкриваються пилом і пилком - і замість панорамного краєвиду ви бачите лише брудні плями. Але експерти з прибирання поділилися унікальним секретом: звичайний чорний чай здатен на диво, передають Патріоти України. Так-так, дешев...