Якщо ви шукаєте якийсь оригінальний, але при цьому простий, смачний, але здоровий рецепт,пропонуємо вам спробувати курку у гречаній паніровці під кисло-солодким соусом. Цим рецептом поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.
Ви отримаєте курячі шматочки з хрусткою скоринкою, але при цьому вам не знадобиться олія, адже м’ясо готується у духовці. А кисло-солодкий соус і зелена цибулька додадуть страві азійської екзотики.Така страва чудово підходить для вечірки з фуршетом або перегляду улюбленого фільму, адже її можна їсти просто руками.
Для курки:
Для соусу:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Куряче філе поріжте на невеликі шматочки, посипте паприкою і сіллю за смаком. Умочіть у збите яйце, а потім у гречані пластівці і викладіть в ємність для запікання. Поставте в духовку на 15 хвилин.
Тим часом приготуйте соус. Змішайте в невеликій каструльці всі інгредієнти і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Соус повинен загуснути. Дістаньте курку з духовки і подавайте з порізаною зеленою цибулею і кисло-солодким соусом.
Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України. Отже, для при...
Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...