Готуємо неймовірні чебуреки для всієї родини. Заварне тісто на чебуреки з бульбашками виходить бездоганним, передають Патріоти України.
Можна готувати тісто на чебуреки хрустке з водою або кефіром. Секрет полягає в тому, що вода повинна бути дуже гарячою.
Тісто на чебуреки має бути обов'язково густим, тільки потім можна замісити. Заварне тісто не готуйте занадто м'яким, щоб під час смаження чебуреків воно не лопнуло та вся начинка не розповзлася по сковороді.
Щоб утворилися бульбашки на чебуреках, додайте 1 або 2 столові ложки сильно газованої води.
А якщо хочете отримати хрусткі чебуреки, то ніколи не додавайте в тісто дріжджі.
Вам потрібно:
Якщо робите заварне тісто на чебуреки з водою, обов'язково нагрійте воду.
Кефір повинен бути кімнатної температури.
У кефір додати яйця, сіль та добре збити вінчиком. Можна використовувати кухонний комбайн.
Борошно обов'язково просіяти та столовою ложкою вводити в тісто на чебуреки.
Замісити тісто на столі, можна в невеликій кількості борошна.
Дати тісту відпочити під теплим рушником 20 хвилин.
Розділити тісто на кілька кульок, тонко розкачати та додавати начинку.
Вам потрібно:
М'ясо помити, видалити всі прожилки та зробити фарш в м'ясорубці.
Пропустіть разом з фаршем цибулю, додати в фарш 1 стакан води.
Фарш на чебуреки посолити та добре перемішати.
Щоб начинка вийшла ідеальною, фарш повинен бути трохи рідкуватим.
У кожен корж з тіста покласти 1 столову ложку фаршу з одного боку, другою стороною накрити і щільно притисніть края.
У сковороді з високими бортиками розігріти олію та смажити домашні чебуреки, як в чебуречній по 2-5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору під кришкою.
Чебуреки обов'язково скласти на паперовий рушник, щоб пішло все масло.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...