Хрусткі і з бульбашками: Рецепт неймовірно смачних чебуреків - потрібно додати ложку секретного інгредієнта

Готуємо неймовірні чебуреки для всієї родини. Заварне тісто на чебуреки з бульбашками виходить бездоганним, передають Патріоти України.

Можна готувати тісто на чебуреки хрустке з водою або кефіром. Секрет полягає в тому, що вода повинна бути дуже гарячою.

Тісто на чебуреки має бути обов'язково густим, тільки потім можна замісити. Заварне тісто не готуйте занадто м'яким, щоб під час смаження чебуреків воно не лопнуло та вся начинка не розповзлася по сковороді.

Щоб утворилися бульбашки на чебуреках, додайте 1 або 2 столові ложки сильно газованої води.

А якщо хочете отримати хрусткі чебуреки, то ніколи не додавайте в тісто дріжджі.

Тісто на чебуреки, як в чебуречній - рецепт

Вам потрібно:

  • Вода окріп або кефір - 300 мл
  • Борошно - 600 гр
  • Яйця - 2 шт середнього розміру
  • Сіль

Якщо робите заварне тісто на чебуреки з водою, обов'язково нагрійте воду.

Кефір повинен бути кімнатної температури.

У кефір додати яйця, сіль та добре збити вінчиком. Можна використовувати кухонний комбайн.

Борошно обов'язково просіяти та столовою ложкою вводити в тісто на чебуреки.

Замісити тісто на столі, можна в невеликій кількості борошна.

Дати тісту відпочити під теплим рушником 20 хвилин.

Розділити тісто на кілька кульок, тонко розкачати та додавати начинку.

Чебуреки з ідеальною начинкою - рецепт

Вам потрібно:

  • М'ясо або фарш - 800 гр
  • Цибуля - 2 шт
  • Олія
  • Сіль, перець
  • Вода - 1 стакан

М'ясо помити, видалити всі прожилки та зробити фарш в м'ясорубці.

Пропустіть разом з фаршем цибулю, додати в фарш 1 стакан води.

Фарш на чебуреки посолити та добре перемішати.

Щоб начинка вийшла ідеальною, фарш повинен бути трохи рідкуватим.

У кожен корж з тіста покласти 1 столову ложку фаршу з одного боку, другою стороною накрити і щільно притисніть края.

заварне тісто на чебуреки рецепт, хрустке тісто на чебуреки рецепт
Хрустке тісто на чебуреки рецепт / ua.depositphotos.com

У сковороді з високими бортиками розігріти олію та смажити домашні чебуреки, як в чебуречній по 2-5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору під кришкою.

Чебуреки обов'язково скласти на паперовий рушник, щоб пішло все масло.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...