Хто ви - лідер, істеричка, романтик чи меркантильна любителька розкоші? Жіночий тест за формою нігтів

Форма нігтів індивідуальна, як і відбитки пальців. Однак вчені впевнені, що вона може багато чого розповісти про особистість людини. Пройди швидкий тест і дізнайся більше про себе, передають Патріоти України.

Проходити тест дуже просто. Подивись на картинку. Тут представлені основні форми нігтів, які бувають. Вибери ту, яка найбільше підходить тобі. А тепер давай дізнаємося, що тест розповість про тебе за формою твоїх нігтів.

№1 Довгі прямокутні

Ти спокійна, прагматична, врівноважена, незалежна і широко мисляча натура. Ти завжди несеш відповідальність за свої вчинки і на тебе можна покластися, тримаєш дане тобою слово. Ти – природжений лідер.

№2 Маленькі квадратні

Ти дотепна, гнучка і спритна. У тебе швидке мислення і гострий розум. Хоча деколи ти можеш бути схильною до жадібності і навіть агресії, проявляєш емоції експресивно. Буваєш ревнивою і запальною, але все ж швидко заспокоюєшся.

№3 Довгі вузькі

Такі нігті бувають у егоїстичних і розважливих панянок. Твої життєві принципи досить меркантильні. Ти дуже навіть любиш розкіш, а ще більше любиш, коли люблять тебе і твої інтереси ставлять в основу. Буваєш уразлива, якщо тобі не приділяють підвищеної уваги.

№4 Короткі круглі

Тест каже, що такі люди дуже запальні і бувають нетерплячі, їм важко чогось чекати. При цьому вони дуже розумні і кмітливі. Короткі нігті говорять про те, що ти дуже вимоглива людина – як до інших, так і до себе. В душі ти перфекціоніст і завжди намагаєшся домогтися свого.

№5 Мигдалеподібні нігті

Такі нігті бувають у ніжних, витончених, чутливих і романтичних натур. Тест каже, що у тебе швидше за все ідеалістичний погляд на життя. Ти сентиментальна і ранима, часто допомагаєш іншим людям і любиш бути корисною.

№6 Трикутні нігті

Ти – творча натура. У тебе тонка душевна організація. Ти буваєш напруженою і схильною до неврозів, у тебе часто змінюється настрій. При цьому ти мрієш про славу, хочеш її добитися і не любиш програвати.

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...

Психологічний тест! Що відбудеться з вами до кінця весни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:08

Психологічний тест у картинці визначить ваше найближче майбутнє. Пропонуємо дізнатися, які зміни трапляться у вашому житті до кінця цієї весни, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і визначить, що ви помітили першим. Ваша підсвідомість да...