Курятина - одне з найпопулярніших м’яс. Її смажать майже щодня, але багато хто помічає білу піну, яка з’являється на сковороді під час приготування. Дехто вважає, що це ознака неякісного м’яса чи залишків антибіотиків. Насправді ж причин для паніки немає, передають Патріоти України.
Біла піна утворюється через природний процес денатурації білків.
Під дією високої температури білкові молекули руйнуються та з’єднуються з вологою, утворюючи піну. Аналогічне явище можна спостерігати під час варіння бульйону, коли на поверхні з’являється шар піни. Фахівці запевняють: якщо курка свіжа, то біла піна абсолютно безпечна. Проте завжди варто звертати увагу на якість м’яса:
Любите піцу? А чи знали ви, що ваш вибір може розповісти про ваші сильні сторони на роботі та ваш стиль у команді? Пройдіть наш психологічний тест і дізнайтеся, який ви співробітник!
Приготування їжі зараз є частиною життя багатьох людей, особливо тих, хто зайнятий на роботі чи на навчанні. Прагнучи заощадити час щодня, деякі люди вирішують готувати всі страви на наступний тиждень, передають Патріоти України. Це може виявитися ідеа...