Хитрість, яку досвідчені господині використовують для смажіння м’яса, риби і котлет без бризок жиру

Багато господинь стикаються з бризками жиру, які розлітаються в різні боки в процесі смаження риби чи м’яса, передають Патріоти України.

Подробиці

Є спеціальна кришка, що вирішує цю проблему. Якщо з якихось причин господарки не купують її, то використовують одну просту хитрість. З цим методом не доведеться відмивати кухню від жирних плям. Потрібен пергаментний папір. Відрізають шматок, який діаметром трохи більше сковороди.

Пергаментом накривають сковороду і завдяки цьому жирні бризки осідають на папері, а не летять у різні боки. Пергаментний папір в даному випадку безпечний у використанні, але його обов’язково потрібно тримати подалі від вогню. Так господарки смажать рибу, м’ясо, котлети, ковбасу, сосиски та інші продукти. При цьому їм не доводиться витрачати час на збирання жирних плям.

Це може здивувати! Як вживання алкоголю впливає на ризик розвитку раку

середа, 22 січень 2025, 8:59

В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...

Ручна робота та екологічність: вироби з натуральних матеріалів

середа, 22 січень 2025, 8:30

Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...