
Багато господинь стикаються з бризками жиру, які розлітаються в різні боки в процесі смаження риби чи м’яса, передають Патріоти України.
Є спеціальна кришка, що вирішує цю проблему. Якщо з якихось причин господарки не купують її, то використовують одну просту хитрість. З цим методом не доведеться відмивати кухню від жирних плям. Потрібен пергаментний папір. Відрізають шматок, який діаметром трохи більше сковороди.
Пергаментом накривають сковороду і завдяки цьому жирні бризки осідають на папері, а не летять у різні боки. Пергаментний папір в даному випадку безпечний у використанні, але його обов’язково потрібно тримати подалі від вогню. Так господарки смажать рибу, м’ясо, котлети, ковбасу, сосиски та інші продукти. При цьому їм не доводиться витрачати час на збирання жирних плям.
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...