Хитрість із двох інгредієнтів зробить мікрохвильову піч як нову - відмінний лайфхак (відео)

Прибирання на кухні - складний процес. Потрібно не тільки помити посуд, а привести до ладу всі робочі та варильні поверхні. Якщо на чистку духовки піде час, то щодо мікрохвильової печі все дуже просто. Потрібно всього два побутові інгредієнти, які змусять її сяяти, передають Патріоти України.

Чищення мікрохвильової печі — одна з тих робіт, про яку можна легко забути, особливо всередині. Однак варто пам’ятати про це і регулярно очищати мікрохвильову піч. Допоможе цьому один простий лайфхак.

Користувачка @realkarencontent в TikTok поділилася своїм ідеальним способом. Завдяки нехитрому трюку ваша мікрохвильова піч буде виглядати як нова. Використовуйте два інгредієнти, які, швидше за все, вже є у вашій шафі: звичайний оцет і лимон. Що потрібно робити:

  • Для очищення мікрохвильової печі вам знадобиться склянка води, склянка оцту та лимон, який потрібно вичавити в розчин, щоб він "запрацював".
  • Увімкніть мікрохвильову піч на максимум на сім хвилин, дозволяючи розчину зробити свою справу.
  • Після цього елементарного трюку ви зможете з легкістю прибрати плями та жир із внутрішніх стінок мікрохвильової печі за допомогою губки або серветки.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...