Хитрість на мільйон за сущі копійки: Як зробити, щоб на кухні завжди гарно пахло

Там, де зберігаються продукти, уникнути появи неприємного запаху практично нереально. Це стосується насамперед кухні, де ви постійно щось зберігаєте та готуєте, а також холодильника. Щоб прибрати сморід з останнього, достатньо помістити на поличку один із натуральних поглиначів запаху. А от з ароматами кухні легко впорається інший лайфхак., передають Патріоти України.

Як і у випадку з холодильником, нам потрібна буде одна натуральна річ. Тільки в цьому випадку вона не поглинатиме запах, а наповнюватиме приміщення приємним ароматом.

Перше, на чому варто наголосити: у досвідчених господинь є свої "правила поводження" на кухні. Їх лише два, але обидва — надзвичайно важливі:

  1. Зберігати спеції та крупи потрібно у щільно закритих ємностях.
  2. Не допускати того, щоб продукти лежали і псувалися.

Втім, якщо щось пішло не так і неприємний запах таки з’являється, побороти його допоможуть звичайні саше — ароматичні подушечки, наповнені духмяними травами. Їх можна або придбати, або зробити самостійно. В останньому випадку у тканинні мішечки треба помістити гвоздику, лаванду, мелісу, материнку або інші пахучі трави. Такі саше зберігають у шафках на кухні, ефект від них — просто неперевершений.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...