Щоб покращити смак котлет, кулінари додають в фарш різноманітні спеції і продукти. Але мало хто здогадується, що мед та кориця - чудові варіанти для цієї страви, передають Патріоти України.
Більшість кухарів готують котлети за традиційним рецептом, додаючи лише ті інгредієнти, які були перевірені роками. Однак, якщо ви додасте секретні приправи і спеції, ця страва вийде набагато смачнішою та соковитішою.
Професіонали досить часто використовують мед для приготування страв з птиці та іншого м'яса. Наприклад, під час запікання курки завдяки цьому інгредієнту з'являється смачна та апетитна скорина. Той самий прийом підходить і для будь-яких інших м'ясних страв.
Не потрібно додавати до фаршу надто багато меду, адже він солодкий і може зіпсувати весь смак страви. На кілограм перемеленого м'яса вистачить однієї ложки. Мед зробить котлети соковитішими, а також створить смачну скоринку під час їхнього смаження.
Хоча ця спеція вважається досить несподіваним вибором для котлет, але вона допоможе зробити їх набагато смачнішими, надасть страві неповторного аромату. А ще кориця допомагає усунути неприємний запах, який інколи з'являється під час приготування котлет.
Цей компонент потрібно вміти правильно ввести у страву. Можна просто додати у фарш дрібку меленої прянощі, а потім ретельно розмішати. Або додати палички кориці на сковороду за кілька хвилин до готовності котлет. А потім протушити страву разом зі спецією під закритою кришкою.
Уявлення про те, що лінії на долонях можуть розповісти про долю людини, існувало століттями, проте сучасна наука пропонує інший, більш прагматичний погляд на зв'язок між анатомією руки та людськими особливостями, передають Патріоти України. Нещодавні д...
Багато хто вважає, що виляння хвостом у собаки завжди є ознакою радості. Проте ветеринарний експерт, доктор Джуліан Нортон, відомий як «Йоркширський ветеринар», розкриває справжні причини цієї поведінки, наголошуючи, що собачий хвіст є складним інструм...