Хитрість, про яку мало хто знає: Навіщо додавати в фарш для котлет мед і корицю

Щоб покращити смак котлет, кулінари додають в фарш різноманітні спеції і продукти. Але мало хто здогадується, що мед та кориця - чудові варіанти для цієї страви, передають Патріоти України.

Більшість кухарів готують котлети за традиційним рецептом, додаючи лише ті інгредієнти, які були перевірені роками. Однак, якщо ви додасте секретні приправи і спеції, ця страва вийде набагато смачнішою та соковитішою.

Навіщо додавати мед до котлет

Професіонали досить часто використовують мед для приготування страв з птиці та іншого м'яса. Наприклад, під час запікання курки завдяки цьому інгредієнту з'являється смачна та апетитна скорина. Той самий прийом підходить і для будь-яких інших м'ясних страв.

Не потрібно додавати до фаршу надто багато меду, адже він солодкий і може зіпсувати весь смак страви. На кілограм перемеленого м'яса вистачить однієї ложки. Мед зробить котлети соковитішими, а також створить смачну скоринку під час їхнього смаження.

Навіщо в котлети додавати корицю

Хоча ця спеція вважається досить несподіваним вибором для котлет, але вона допоможе зробити їх набагато смачнішими, надасть страві неповторного аромату. А ще кориця допомагає усунути неприємний запах, який інколи з'являється під час приготування котлет.

Цей компонент потрібно вміти правильно ввести у страву. Можна просто додати у фарш дрібку меленої прянощі, а потім ретельно розмішати. Або додати палички кориці на сковороду за кілька хвилин до готовності котлет. А потім протушити страву разом зі спецією під закритою кришкою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...