Щоб покращити смак котлет, кулінари додають в фарш різноманітні спеції і продукти. Але мало хто здогадується, що мед та кориця - чудові варіанти для цієї страви, передають Патріоти України.
Більшість кухарів готують котлети за традиційним рецептом, додаючи лише ті інгредієнти, які були перевірені роками. Однак, якщо ви додасте секретні приправи і спеції, ця страва вийде набагато смачнішою та соковитішою.
Професіонали досить часто використовують мед для приготування страв з птиці та іншого м'яса. Наприклад, під час запікання курки завдяки цьому інгредієнту з'являється смачна та апетитна скорина. Той самий прийом підходить і для будь-яких інших м'ясних страв.
Не потрібно додавати до фаршу надто багато меду, адже він солодкий і може зіпсувати весь смак страви. На кілограм перемеленого м'яса вистачить однієї ложки. Мед зробить котлети соковитішими, а також створить смачну скоринку під час їхнього смаження.
Хоча ця спеція вважається досить несподіваним вибором для котлет, але вона допоможе зробити їх набагато смачнішими, надасть страві неповторного аромату. А ще кориця допомагає усунути неприємний запах, який інколи з'являється під час приготування котлет.
Цей компонент потрібно вміти правильно ввести у страву. Можна просто додати у фарш дрібку меленої прянощі, а потім ретельно розмішати. Або додати палички кориці на сковороду за кілька хвилин до готовності котлет. А потім протушити страву разом зі спецією під закритою кришкою.
Ніч без сну відразу позначається на шкірі: темні кола під очима, запалення, висипання та тьмяний, землистий колір обличчя можуть сигналізувати про брак відпочинку. Проте зв’язок між сном і шкірою працює і в зворотному напрямку: проблеми зі шкірою самі ...
Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але знайти дійсно якісний продукт буває непросто. Фахівці радять звертати увагу на кілька ключових моментів, передають Патріоти України. Походження зерен. Найвищою якістю славляться зерна з Ефіопії, Колумбі...