Хитрість, про яку ви не знали! Як розморозити м’ясо без мікрохвильової печі

Уявіть собі ситуацію: ви йдете додому і плануєте приготувати близьким неймовірну вечерю. Але біда - забули розморозити м’ясо, а мікрохвильовки вдома немає, передають Патріоти України.

Звичайно, ідеальним варіантом є поступове розморожування продуктів у холодильнику на нижній полиці. Але що робити, якщо часу замало, а м’ясо треба розморозити миттєво? Разом з "Главредом" ми розповімо про перевірений метод розморожування продуктів лише за 10 хвилин. Такий спосіб допоможе вам також і у разі несподіваних гостей — ви швидко розморозите м’ясо і приготуєте частування.

Як швидко розморозити м’ясо без мікрохвильової печі

Для цього в миску налийте невелику кількість теплої води, додайте три столові ложки цукру та повністю їх розчиніть. В отриманий солодкий розчин занурюйте шматок м’яса і дайте йому "відпочити" 10 хвилин. Через зазначений час м’ясо буде готове до приготування, при цьому збереже свою текстуру та смак.

Такий метод ідеально підходить для екстрених ситуацій і не впливає на якість страви. Вам більше не знадобиться ні мікрохвильова піч, ні окріп, щоб розморозити м’ясо за лічені хвилини.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...