Ось що треба додати у воду, окрім солі, щоб пельмені вийшли дуже смачні, передають Патріоти України.
Це справжнісінька класика. Саме таке поєднання прянощів відмінно впорається із завданням. Тому від їхнього використання не варто відмовлятися.
Це особливий компонент, і для нього треба приділити трохи часу. Мало хто використовує його для варіння пельменів, але дарма. Саме цей інгредієнт зробить страву максимально ароматною. Звісно, можна покласти і сиру, але такого яскравого ефекту страві вона не дасть.
Попередньо чистимо часник, роздавлюємо його лезом ножа на обробній дошці — так він краще віддаватиме аромати. Вводимо в каструлю — двох зубчиків буде цілком достатньо.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...