Хитрість, що врятує навіть магазинні пельмені: Ось що треба додати у воду під час варіння

Ось що треба додати у воду, окрім солі, щоб пельмені вийшли дуже смачні, передають Патріоти України.

Лавровий лист + перець

Це справжнісінька класика. Саме таке поєднання прянощів відмінно впорається із завданням. Тому від їхнього використання не варто відмовлятися.

Запечена цибуля

Це особливий компонент, і для нього треба приділити трохи часу. Мало хто використовує його для варіння пельменів, але дарма. Саме цей інгредієнт зробить страву максимально ароматною. Звісно, можна покласти і сиру, але такого яскравого ефекту страві вона не дасть.

Часник

Попередньо чистимо часник, роздавлюємо його лезом ножа на обробній дошці — так він краще віддаватиме аромати. Вводимо в каструлю — двох зубчиків буде цілком достатньо.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...