Хитрість, щоб відбивні зі свинини не скручувалися на сковороді

Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони зменшуються у розмірах, скручуються. А причина цього проста – непідготовлене м’ясо.

Подробиці

Отож, щоб відбивні залишалися того розміру, який ви відбили молоточком, потрібно правильно порізати м’ясо та замаринувати його.

Аби готовий продукт був соковитим, м’яким, нарізати м’ясо треба великими шматками. Коли їх відбити, то вони мають бути діаметром вашої сковороди або, якщо вона занадто велика, то вміщатися по 2 шт. на сковорідку.

Після того, як ви відіб’єте м’ясо, посоліть та поперчіть його на свій смак і залийте мінеральною водою На 1 кг м’яса – 250-300 мл мінералки. Перемішайте відбивні й залишіть маринуватися на 30 хв.

Далі смажити як завжди: спочатку вмокнути в борошно, потім у збите яйце. Викласти на розігріту сковорідку. Смажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Кіт чи чобіт? Те, що ви помічаєте спочатку, розкриває вашу особистість

вівторок, 11 листопад 2025, 0:07

Перші деталі, які ви помічаєте на зображенні, можуть багато розповісти про ваш спосіб життя та пріоритети, передають Патріоти України. Якщо ви помітили кота:. Якщо ви помітили чобіт:

А ви це знали? Чому потрібно перезавантажувати смартфон хоча б раз на тиждень

понеділок, 10 листопад 2025, 23:56

Смартфони стають мішенню для фішингу, шкідливих застосунків і шпигунського ПЗ, а одна успішна атака здатна викрасти дані чи скомпрометувати особу. Національне агентство безпеки США (NSA) радить простий крок, що ускладнює роботу зловмисникам. Про це пиш...