Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони зменшуються у розмірах, скручуються. А причина цього проста – непідготовлене м’ясо.
Отож, щоб відбивні залишалися того розміру, який ви відбили молоточком, потрібно правильно порізати м’ясо та замаринувати його.
Аби готовий продукт був соковитим, м’яким, нарізати м’ясо треба великими шматками. Коли їх відбити, то вони мають бути діаметром вашої сковороди або, якщо вона занадто велика, то вміщатися по 2 шт. на сковорідку.
Після того, як ви відіб’єте м’ясо, посоліть та поперчіть його на свій смак і залийте мінеральною водою На 1 кг м’яса – 250-300 мл мінералки. Перемішайте відбивні й залишіть маринуватися на 30 хв.
Далі смажити як завжди: спочатку вмокнути в борошно, потім у збите яйце. Викласти на розігріту сковорідку. Смажити з обох боків до рум’яної скоринки.
Деякі види чаю можуть активізувати спалювання калорій. Наприклад, чай може підвищити ваш метаболізм на 10%, навіть без фізичних навантажень або суворих дієт, передають Патріоти України. Чай містить корисні для здоров'я сполуки, які називаються катехіна...
Придбання автомобіля є серйозним фінансовим рішенням, особливо в умовах війни та постійного зростання цін. Надійність машини, що надасть змогу заощадити на ремонті є одним з ключових факторів при її виборі, передають Патріоти України. Експерт в галузі ...