Хитрість, щоб відбивні зі свинини не скручувалися на сковороді

Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони зменшуються у розмірах, скручуються. А причина цього проста – непідготовлене м’ясо.

Подробиці

Отож, щоб відбивні залишалися того розміру, який ви відбили молоточком, потрібно правильно порізати м’ясо та замаринувати його.

Аби готовий продукт був соковитим, м’яким, нарізати м’ясо треба великими шматками. Коли їх відбити, то вони мають бути діаметром вашої сковороди або, якщо вона занадто велика, то вміщатися по 2 шт. на сковорідку.

Після того, як ви відіб’єте м’ясо, посоліть та поперчіть його на свій смак і залийте мінеральною водою На 1 кг м’яса – 250-300 мл мінералки. Перемішайте відбивні й залишіть маринуватися на 30 хв.

Далі смажити як завжди: спочатку вмокнути в борошно, потім у збите яйце. Викласти на розігріту сковорідку. Смажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Варто знати! ТОП-7 сигналів, якими коти попереджають про лихо

п’ятниця, 12 грудень 2025, 9:13

Коти здавна відомі своєю надзвичайною чутливістю. Вони здатні вловлювати ті зміни та приховані загрози, які часто залишаються повністю непоміченими для людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Поведінка домашнього улюбленця може стати ...

А ви це знали? Чому деякі кабелі для інтернету блакитні

п’ятниця, 12 грудень 2025, 8:45

Майже кожен, хто має комп’ютер, хоч раз під’єднував його до роутера за допомогою інтернет-кабелю. Хоча Wi-Fi зручний, дротове підключення й досі залишається найстабільнішим способом отримати максимальну швидкість, особливо коли бездротовий сигнал слабк...