Хитрість, щоб відбивні зі свинини не скручувалися на сковороді

Мабуть, чи не кожна господиня, готуючи відбивні зі свинячого м’яса, спостерігала, як на сковороді вони зменшуються у розмірах, скручуються. А причина цього проста – непідготовлене м’ясо.

Подробиці

Отож, щоб відбивні залишалися того розміру, який ви відбили молоточком, потрібно правильно порізати м’ясо та замаринувати його.

Аби готовий продукт був соковитим, м’яким, нарізати м’ясо треба великими шматками. Коли їх відбити, то вони мають бути діаметром вашої сковороди або, якщо вона занадто велика, то вміщатися по 2 шт. на сковорідку.

Після того, як ви відіб’єте м’ясо, посоліть та поперчіть його на свій смак і залийте мінеральною водою На 1 кг м’яса – 250-300 мл мінералки. Перемішайте відбивні й залишіть маринуватися на 30 хв.

Далі смажити як завжди: спочатку вмокнути в борошно, потім у збите яйце. Викласти на розігріту сковорідку. Смажити з обох боків до рум’яної скоринки.

А ви це знали? Чому не можна схрещувати ноги в літаку

понеділок, 1 вересень 2025, 10:50

Подорожі літаком рідко бувають комфортними: вузькі сидіння, обмежений простір для ніг та довгі години без руху. Щоб зручніше вмоститися, багато пасажирів схрещують ноги. Однак фізіотерапевти попереджають – це може зашкодити вашому здоров’ю. Деталі розп...

Експерт назвав точний вік, коли варто кинути пити, щоб захистити мозок

понеділок, 1 вересень 2025, 9:36

Повна відмова від алкоголю в пізньому віці може допомогти зберегти пам’ять та незалежність, передають Патріоти України. Великобританія стикається з поширенням деменції: наразі нею хворіють 982 тисячі людей, а до 2040 року ця цифра може зрости до 1,4 мі...