Хитрість, завдяки якій порошок навіть найдешевшої марки стане більш ефективним

Сучасне домоводство не обходиться без різних лайфхаків, які спрощують рядові завдання та допомагають зробити складні речі простими, передають Патріоти України.

Є хитрість, завдяки якій порошок навіть найдешевшої марки продемонструє ефективність. Хитрість полягає в тому, що деякі господині не засипають пральний порошок у відсік, який йому передбачений. Вони роблять не так, як звикли багато господинь. Вони спочатку розчиняють порошок у теплій воді, а потім заливають готовий розчин у барабан пральної машини.

У чому плюс способу

По-перше, зменшується витрата прального порошку. По-друге, він починає діяти з перших секунд роботи пральної машини. По-третє, на випраній білизні не залишиться білого нальоту від порошку, який нерідко залишається у звичайних випадках. По-четверте, порошок набагато краще виполіскується. Таким чином, лайфхак оцінило багато господинь. Деякі з них користуються ним на постійній основі, заощаджуючи кошти і при цьому покращують якість прання.

Забобон, чи щось більше? Чому не прийнято наливати рідину для пиття у посуд у висячому положенні

вівторок, 19 березень 2024, 2:35

Існує кілька причин, чому не рекомендується наливати у висячому положенні: . Загалом, немає жодних суворих правил, що забороняють наливати у висячому положенні. Однак, у більшості випадків, це не рекомендується з міркувань практичності, естетики та в...

Візьміть на замітку! Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 19 березень 2024, 0:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів, передають Патріоти України. Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисн...