Хитрість, завдяки якій порошок навіть найдешевшої марки стане більш ефективним

Сучасне домоводство не обходиться без різних лайфхаків, які спрощують рядові завдання та допомагають зробити складні речі простими, передають Патріоти України.

Є хитрість, завдяки якій порошок навіть найдешевшої марки продемонструє ефективність. Хитрість полягає в тому, що деякі господині не засипають пральний порошок у відсік, який йому передбачений. Вони роблять не так, як звикли багато господинь. Вони спочатку розчиняють порошок у теплій воді, а потім заливають готовий розчин у барабан пральної машини.

У чому плюс способу

По-перше, зменшується витрата прального порошку. По-друге, він починає діяти з перших секунд роботи пральної машини. По-третє, на випраній білизні не залишиться білого нальоту від порошку, який нерідко залишається у звичайних випадках. По-четверте, порошок набагато краще виполіскується. Таким чином, лайфхак оцінило багато господинь. Деякі з них користуються ним на постійній основі, заощаджуючи кошти і при цьому покращують якість прання.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....