Виноград - неймовірно смачна ягода. Його можна їсти як самостійну страву, а можна готувати різноманітні страви та навіть маринувати з ним огірки, передають Патріоти України.
Щоб страви були смачними, виноград потрібно правильно вибрати. Разом із "Сьогодні" поділимося основними хитрощами.
Перше, що потрібно зробити, — це звернути увагу на гілку. Це показник свіжості винограду. Вона повинна бути зеленою та не засохлою. Якщо гілки вже не зелені та гнучкі, значить виноград зберігається надто довго.
Вибирати варто щільні та пружні виноградинки. Пухкі або вкриті плямами ягоди купувати їх не варто. Швидше за все, виноград чи переспів, чи його перетримали в холоді. Ягоди, що опали з гілок, не підбирайте — вони псуються набагато швидше.
Якщо ви купуєте виноград у магазині, не беріть фасований. Він може бути як недозрілим або підгнилим. Виноград повинен зберігатися без плівки — щоб "дихати" і не псуватися.
Зберігати виноград краще у прохолодному місці, наприклад, у холодильнику. Краще, щоб ягоди не знаходились поряд з продуктами, які сильно пахнуть — виноград легко вбирає запахи. Тримати його краще у спеціальному відділенні для фруктів без поліетиленового пакету.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...