Виноград - неймовірно смачна ягода. Його можна їсти як самостійну страву, а можна готувати різноманітні страви та навіть маринувати з ним огірки, передають Патріоти України.
Щоб страви були смачними, виноград потрібно правильно вибрати. Разом із "Сьогодні" поділимося основними хитрощами.
Перше, що потрібно зробити, — це звернути увагу на гілку. Це показник свіжості винограду. Вона повинна бути зеленою та не засохлою. Якщо гілки вже не зелені та гнучкі, значить виноград зберігається надто довго.
Вибирати варто щільні та пружні виноградинки. Пухкі або вкриті плямами ягоди купувати їх не варто. Швидше за все, виноград чи переспів, чи його перетримали в холоді. Ягоди, що опали з гілок, не підбирайте — вони псуються набагато швидше.
Якщо ви купуєте виноград у магазині, не беріть фасований. Він може бути як недозрілим або підгнилим. Виноград повинен зберігатися без плівки — щоб "дихати" і не псуватися.
Зберігати виноград краще у прохолодному місці, наприклад, у холодильнику. Краще, щоб ягоди не знаходились поряд з продуктами, які сильно пахнуть — виноград легко вбирає запахи. Тримати його краще у спеціальному відділенні для фруктів без поліетиленового пакету.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...