Смажена печінка входить до раціону багатьох гурманів, що пояснюється поживністю страви та її величезною користю для здоров’я, передають Патріоти України.
Проте процес приготування такої їжі навряд можна назвати простим.
Справа в тому, що на смаження печінки зазвичай йде занадто багато часу.
Втім, кухарі поділилися хитрощами, які дають змогу значно прискорити приготування страви.
Спочатку потрібно обсмажити нарізану півкільцями цибулю.
Як тільки цибуля набуде красивого золотистого відтінку, перекладіть на тарілку: досмажуватися цибуля буде вже пізніше.
Тепер настав час для обробки печінки: продукт слід ретельно промити водою( ще краще вимочити в холодній воді хвилин 30) і звільнити від плівки.
Печінка має бути нарізана на дрібні та максимально пласкі шматки. Втім, без «відбивання» кухонним молотком не обійтися у будь-якому разі.
Далі кожен оброблений шматочок слід повністю обваляти в борошні. Додавати при цьому сіль не потрібно. І обсмажити в попердньо розігрітій сковорідці з обох боків.
Тривалість обсмажування печінки з кожного боку становитиме близько трьох хвилин.
Далі настає заключний етап приготування. У сковороду треба повернути цибулю. Посуд прикривається кришкою. «Спільна» смаження триває протягом п’яти хвилин. Солити страву та додавати спеції потрібно наприкінці її приготування.
Смородина – одна з найпопулярніших садових ягід. Вона досить невибаглива у догляді і при цьому дає справді чудовий урожай. Проте дуже важливо не наробити помилок з підживленням рослини. Як пише видання "На пенсії", неправильні добрива, внесені навесні,...
Смажене м’ясо може вийти жорстким. Це є прикрість, яку можна виправити. Але будемо відверті, якщо якість першопочаткового продукту була незадовільною, отримати ніжний та м’який стейк чи відбивну не варто сподіватись. В будь-якому випадку не втрачайте о...