Хитрощі, про які не знають господині: Як посмажити печінку з цибулею за 5 хвилин

Смажена печінка входить до раціону багатьох гурманів, що пояснюється поживністю страви та її величезною користю для здоров’я, передають Патріоти України.

Проте процес приготування такої їжі навряд можна назвати простим.

Справа в тому, що на смаження печінки зазвичай йде занадто багато часу.

Втім, кухарі поділилися хитрощами, які дають змогу значно прискорити приготування страви.

Рецепт смаженої печінки з цибулею

Спочатку потрібно обсмажити нарізану півкільцями цибулю.

Як тільки цибуля набуде красивого золотистого відтінку, перекладіть на тарілку: досмажуватися цибуля буде вже пізніше.

Тепер настав час для обробки печінки: продукт слід ретельно промити водою( ще краще вимочити в холодній воді хвилин 30) і звільнити від плівки.

Печінка має бути нарізана на дрібні та максимально пласкі шматки. Втім, без «відбивання» кухонним молотком не обійтися у будь-якому разі.

Далі кожен оброблений шматочок слід повністю обваляти в борошні. Додавати при цьому сіль не потрібно. І обсмажити в попердньо розігрітій сковорідці з обох боків.

Тривалість обсмажування печінки з кожного боку становитиме близько трьох хвилин.

Далі настає заключний етап приготування. У сковороду треба повернути цибулю. Посуд прикривається кришкою. «Спільна» смаження триває протягом п’яти хвилин. Солити страву та додавати спеції потрібно наприкінці її приготування.

А ви це знали? Чому слід прати постільну білизну щонайменше кожні два тижні

четвер, 18 вересень 2025, 8:48

Чи знаєте ви, що ваша постільна білизна може містити до кількох мільйонів мікроскопічних мешканців? Пилові кліщі - одні з них. Для них волога, тепло та відмерла шкіра - ідеальні умови для життя. Тепер подумайте, як часто ви перете свою постільну білизн...

ТОП-9 речей у домі, які притягують біди: Перевірте, чи є вони у вас!

четвер, 18 вересень 2025, 7:45

Ось підбірка речей, які, за народними віруваннями та езотеричними уявленнями, можуть “тягнути” біди в дім, передають Патріоти України.