Хитрощі, про які не знають господині: Як посмажити печінку з цибулею за 5 хвилин

Смажена печінка входить до раціону багатьох гурманів, що пояснюється поживністю страви та її величезною користю для здоров’я, передають Патріоти України.

Проте процес приготування такої їжі навряд можна назвати простим.

Справа в тому, що на смаження печінки зазвичай йде занадто багато часу.

Втім, кухарі поділилися хитрощами, які дають змогу значно прискорити приготування страви.

Рецепт смаженої печінки з цибулею

Спочатку потрібно обсмажити нарізану півкільцями цибулю.

Як тільки цибуля набуде красивого золотистого відтінку, перекладіть на тарілку: досмажуватися цибуля буде вже пізніше.

Тепер настав час для обробки печінки: продукт слід ретельно промити водою( ще краще вимочити в холодній воді хвилин 30) і звільнити від плівки.

Печінка має бути нарізана на дрібні та максимально пласкі шматки. Втім, без «відбивання» кухонним молотком не обійтися у будь-якому разі.

Далі кожен оброблений шматочок слід повністю обваляти в борошні. Додавати при цьому сіль не потрібно. І обсмажити в попердньо розігрітій сковорідці з обох боків.

Тривалість обсмажування печінки з кожного боку становитиме близько трьох хвилин.

Далі настає заключний етап приготування. У сковороду треба повернути цибулю. Посуд прикривається кришкою. «Спільна» смаження триває протягом п’яти хвилин. Солити страву та додавати спеції потрібно наприкінці її приготування.

Народні прикмети на 16 вересня. Що цього дня в давнину робили українці, щоб убезпечити себе здоров'ям та грошима

понеділок, 16 вересень 2024, 7:05

16 вересня за новим церковним календарем (29 вересня за старим) - день пам'яті великомучениці Євфимії Всехвальної.У народі 16 вересня - свято Юхима, Людмилин день, Юхима Пташина кістка. . За старим календарним стилем - день пам'яті мучениці Василиси Н...

Лише спробуйте! Майонез в тісті для млинців творить диво з їх якістю

понеділок, 16 вересень 2024, 6:12

Млинці і борщ — ці страви в кожної господині готуються на власний розсуд та мають ознаки фірмового рецепта. Олія, борошно, молоко чи вода, сіль, сода, яйця — стандартні компоненти, з яких роблять тісто. А от майонез є досить незвичним компонентом, тому...