
Щоб приготувати смачні, соковиті котлети з хрусткою скоринкою, знайти перевірений рецепт - мало. Потрібно знати деякі тонкощі приготування цієї страви.
Подробиці
Досвідчені господарки діляться своїми секретами.
- Хліб або батон для котлет слід замочувати у холодній воді, а не в молоці. Інакше котлети не будуть соковитими через взаємодію при термічній обробці білка молока та м’яса. Іноді хлібобулочні вироби в котлетах можна замінювати овочами, так вони будуть кориснішими і незвичайнішими за смаком.
- У фарш для котлет не потрібно додавати ціле яйце, а тільки жовтки.
- Щоб котлети були соковитими, потрібно додати до середини при ліпленні трохи льоду та вершкового масла.
- Смачніші котлети будуть, якщо ви візьмете для їх приготування мікс фаршів: свинячий, курячий, яловичий.
- Викладати котлети потрібно на розпечену сковороду з гарним шаром олії, інакше котлети втратить соковитість. Смажити їх спочатку потрібно на сильному вогні, щоб з’явилася скоринка, а потім на маленькому під закритою кришкою 10-15 хвилин.
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань
. Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...