Хитрощі приготування котлет - секрети розкривають досвідчені господарки

Щоб приготувати смачні, соковиті котлети з хрусткою скоринкою, знайти перевірений рецепт - мало. Потрібно знати деякі тонкощі приготування цієї страви.

Подробиці

Досвідчені господарки діляться своїми секретами.

  1. Хліб або батон для котлет слід замочувати у холодній воді, а не в молоці. Інакше котлети не будуть соковитими через взаємодію при термічній обробці білка молока та м’яса. Іноді хлібобулочні вироби в котлетах можна замінювати овочами, так вони будуть кориснішими і незвичайнішими за смаком.
  2. У фарш для котлет не потрібно додавати ціле яйце, а тільки жовтки.
  3. Щоб котлети були соковитими, потрібно додати до середини при ліпленні трохи льоду та вершкового масла.
  4. Смачніші котлети будуть, якщо ви візьмете для їх приготування мікс фаршів: свинячий, курячий, яловичий.
  5. Викладати котлети потрібно на розпечену сковороду з гарним шаром олії, інакше котлети втратить соковитість. Смажити їх спочатку потрібно на сильному вогні, щоб з’явилася скоринка, а потім на маленькому під закритою кришкою 10-15 хвилин.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.