
Часто, намагаючись приготувати страву на всю родину, ми намагаємось по максимуму завантажити сковороду картоплею. Однак це не дуже правильно. Найкраще — викладати її невеликими партіями і обсмажувати на великому вогні до скоринки, а вже для фінального приготування викласти все у сковороду і накрити кришкою.
Якщо ви хочете отримати насичений смак страви, спробуйте приготувати її на розтопленому салі. Така картопля вважається однією з найсмачніших. Також наприкінці приготування у картоплю можна додати шматочок вершкового масла.
Не забувайте про спеції. Куркума, паприка та карі здатні не лише надати страві приємного смаку, але й надати скоринці привабливого золотистого відтінку. Паприку можна додавати завжди, а між куркумою та карі слід вибрати щось одне.
Підтримувати чистоту у ванній кімнаті буває складно, особливо коли крани та змішувачі покриваються вапняним або мильним нальотом. Замість дорогих хімічних засобів спробуйте перевірений домашній метод - з білого оцту та дитячої олії, передають Патріоти ...
Ви коли-небудь замислювалися, що ваші смакові вподобання можуть багато розповісти про вашу особистість? Онлайн-тести на основі улюбленої їжі допомагають подивитися на себе під іншим кутом. Оберіть свій варіант і дізнайтеся, що він може означати, переда...