
Часто, намагаючись приготувати страву на всю родину, ми намагаємось по максимуму завантажити сковороду картоплею. Однак це не дуже правильно. Найкраще — викладати її невеликими партіями і обсмажувати на великому вогні до скоринки, а вже для фінального приготування викласти все у сковороду і накрити кришкою.
Якщо ви хочете отримати насичений смак страви, спробуйте приготувати її на розтопленому салі. Така картопля вважається однією з найсмачніших. Також наприкінці приготування у картоплю можна додати шматочок вершкового масла.
Не забувайте про спеції. Куркума, паприка та карі здатні не лише надати страві приємного смаку, але й надати скоринці привабливого золотистого відтінку. Паприку можна додавати завжди, а між куркумою та карі слід вибрати щось одне.
Серцево-судинні захворювання залишаються однією з головних причин смертності у світі. Хоча медикаментозне лікування відіграє ключову роль, фахівці наголошують: харчування також має величезне значення для підтримки здоров’я серця, передають Патріоти Укр...
Тромби - це небезпека, яка може спіткати будь-кого, незалежно від віку чи способу життя. Згустки крові здатні утворюватися на будь-якій ділянці майже 96 тисяч кілометрів кровоносних судин людського організму, передають Патріоти України. Прояви хвороби...