
Попри загальне переконання, що ковбасу кладуть виключно на бутерброди, її використовують у великій кількості страв - від салатів і до піци. Зазвичай чистити таку ковбасу складно, адже шкірка дуже щільно прилягає до ковбаси. Як дати цьому раду, розповіли на ProstoWay. Цей трюк використовують кухарі, передають Патріоти України.
Палицю ковбаси, яку треба почистити цілком, кладуть в глибоку миску з холодною водою. Можна використовувати звичайну водопровідну воду і вкинути до неї кілька кубиків льоду.
Надовго відправляти ковбасу "у плавання" не потрібно — достатньо буде 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка легко відставала від продукту.
Восени й узимку в домівках часто підвищується вологість: запотівають вікна, з’являється затхлий запах і темні сліди на стінах. Усе це свідчить про проблеми з вентиляцією та ризик розвитку цвілі, передають Патріоти України. Темні сірі, чорні або зеленув...
Психологічні тести вже багато років залишаються однією з найпопулярніших форм самопізнання. Вони поєднують у собі розвагу та можливість відкрити нові аспекти власної особистості. Цей візуальний тест - саме з таких: достатньо одного погляду на зображенн...