Попри загальне переконання, що ковбасу кладуть виключно на бутерброди, її використовують у великій кількості страв - від салатів і до піци. Зазвичай чистити таку ковбасу складно, адже шкірка дуже щільно прилягає до ковбаси. Як дати цьому раду, розповіли на ProstoWay. Цей трюк використовують кухарі, передають Патріоти України.
Палицю ковбаси, яку треба почистити цілком, кладуть в глибоку миску з холодною водою. Можна використовувати звичайну водопровідну воду і вкинути до неї кілька кубиків льоду.
Надовго відправляти ковбасу "у плавання" не потрібно — достатньо буде 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка легко відставала від продукту.
Обираючи автомобіль, жінки зазвичай цінують комфорт, безпеку, простоту керування та економію палива. Експерти назвали кілька моделей, які отримали найвищі оцінки серед жінок-водіїв, передають Патріоти України. ТОП авто для жінок:. Порада: обираючи авто...
Радянський Союз залишив глибокий відбиток у культурі та менталітеті багатьох поколінь, зокрема в Україні. Деякі звички, успадковані з тих часів, здаються невинними, але насправді можуть перешкоджати особистому розвитку та фінансовому добробуту, передаю...