Хитрий, але ефективний трюк! Навіщо кухарі в ресторанах кладуть ковбасу в холодну воду

Попри загальне переконання, що ковбасу кладуть виключно на бутерброди, її використовують у великій кількості страв - від салатів і до піци. Зазвичай чистити таку ковбасу складно, адже шкірка дуже щільно прилягає до ковбаси. Як дати цьому раду, розповіли на ProstoWay. Цей трюк використовують кухарі, передають Патріоти України.

Як почистити ковбасу простіше

Палицю ковбаси, яку треба почистити цілком, кладуть в глибоку миску з холодною водою. Можна використовувати звичайну водопровідну воду і вкинути до неї кілька кубиків льоду.

Надовго відправляти ковбасу "у плавання" не потрібно — достатньо буде 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка легко відставала від продукту.

Бережіться! Учені назвали фактори на роботі, які можуть спровокувати розвиток діабету 2 типу

понеділок, 30 червень 2025, 19:50

Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...

Секрети наших бабусь: Як легко очистити килим у домашніх умовах і позбутися неприємного запаху

понеділок, 30 червень 2025, 19:45

Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...