Хитрий, але ефективний трюк! Навіщо кухарі в ресторанах кладуть ковбасу в холодну воду

Попри загальне переконання, що ковбасу кладуть виключно на бутерброди, її використовують у великій кількості страв - від салатів і до піци. Зазвичай чистити таку ковбасу складно, адже шкірка дуже щільно прилягає до ковбаси. Як дати цьому раду, розповіли на ProstoWay. Цей трюк використовують кухарі, передають Патріоти України.

Як почистити ковбасу простіше

Палицю ковбаси, яку треба почистити цілком, кладуть в глибоку миску з холодною водою. Можна використовувати звичайну водопровідну воду і вкинути до неї кілька кубиків льоду.

Надовго відправляти ковбасу "у плавання" не потрібно — достатньо буде 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка легко відставала від продукту.

Цей тест покаже, як насправді вас бачать інші. Оберіть птаха - і дізнайтеся правду

понеділок, 24 листопад 2025, 10:14

Наші щоденні вибори - навіть найдрібніші - можуть багато сказати про нашу особистість. Психологи наголошують: іноді один погляд на картинку здатен показати, як вас бачать інші люди. Пройдіть простий тест - оберіть птаха на зображенні та дізнайтеся, яке...

П’ять рослин, які замінять будь-який очищувач повітря. Експерти радять ставити їх саме восени

понеділок, 24 листопад 2025, 9:15

Восени та взимку повітря у квартирах стає особливо сухим через холодну погоду та роботу опалення. Експерти наголошують: замість дорогих очищувачів і зволожувачів можна обрати значно простіше рішення - кімнатні рослини. Вони не лише озеленять простір, а...