Попри загальне переконання, що ковбасу кладуть виключно на бутерброди, її використовують у великій кількості страв - від салатів і до піци. Зазвичай чистити таку ковбасу складно, адже шкірка дуже щільно прилягає до ковбаси. Як дати цьому раду, розповіли на ProstoWay. Цей трюк використовують кухарі, передають Патріоти України.
Палицю ковбаси, яку треба почистити цілком, кладуть в глибоку миску з холодною водою. Можна використовувати звичайну водопровідну воду і вкинути до неї кілька кубиків льоду.
Надовго відправляти ковбасу "у плавання" не потрібно — достатньо буде 30 секунд. Цього часу вистачить для того, щоб оболонка легко відставала від продукту.
15 вересня за новим церковним календарем (28 вересня за старим) - день пам'яті святого великомученика Микити Готфського. У народі день прозвали Микита Гусятник, зазначають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Маманта, ...
Побутує поширене уявлення, ніби жінки менш чутливі до болю, ніж чоловіки, адже вони народжують і регулярно мають болісні менструальні спазми. Та насправді це зовсім не так. Більшість досліджень підтверджують, що жінки насправді більш чутливі до болю, н...