Хитрий господині загортають одяг у пергамент перед тим, як класти його до шафи: У чому "фішка"

Пергаментний папір став вже незамінним помічником на кухні, але використовувати його можна не тільки при запіканні. Деякі господині знайшли застосування і за межами кухні, передають Патріоти України.

Пергаментний папір в шафі

У Змащені найтоншим шаром воску листи люди обертають штани, блузи або сукні, а тільки потім кладуть в гардероб. Дивну, на перший погляд, дію насправді легко пояснити.

При тривалому зберіганні на речах, які були виготовлені з натуральних тканин, можуть з'явитися плями, а розлучення жовтого кольору виникають під впливом вологи і світла, а позбутися від них потім дуже складно.

Завдяки використанню пекарського паперу тканина захищена від впливу зовнішніх факторів і речі можуть зберігатися довгий час без будь-яких наслідків.

Пергаментний папір також можна використовувати у ванній кімнаті

Маловідомий, але, безперечно, ефективний спосіб застосування пергаменту полягає в прибиранні у ванній кімнаті. Якщо вам набридло бачити розводи, які неодмінно залишаються у ванній на крані, спробуйте натерти сантехніку папером для випічки.

Оскільки будь-який пергамент покритий тонким шаром воску, таким чином ви забезпечите крану захист від води і зробите його блискучим.

Варто знати! Яку маленьку хитрість використовують господині, щоб котлети були соковитими

четвер, 16 травень 2024, 14:04

Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки. Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жи...

ТОП-3 продукти, з якими курячий бульйон буде ідеальним

четвер, 16 травень 2024, 11:14

Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон. Щоб курячий бульйон вийшов...