Хитрий трюк: Що додати в каструлю з пельменями, щоб зберегли форму і не злиплись

Пельмені - це популярна страва, яка люблять багато людей. Однак, при неправильному приготуванні вони можуть злипатися і втратити свою форму. Є один хитрий лайфхак, з яким страва буде ідеальною. Про нього розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Навіщо додавати в воду оцет
Оцет — це і є секрет, який допоможе зварити пельмені без клейкості. Для цього потрібно додати в воду трохи оцту. Потрібно зовсім небагато — вистачить однієї столової ложки оцту на два літри води. Оцет не тільки не допустить, щоб пельмені злиплися, але і додасть їм більш яскравого і насиченого смаку.
Додаткові поради щодо приготування
Пельмені потрібно засипати в киплячу воду. Якщо засипати їх в холодну воду, то вони будуть варитися довше, і в цей час вони можуть злипатися. Пельмені не потрібно варити занадто довго, інакше вони можуть розваритися. Достатньо варити їх протягом 5-7 хвилин.
Також для того, щоб пельмені були більш смачними, можна додати в воду трохи перцю горошком, лаврового листа або інших спецій. Ще один поширений спосіб — замість води для варіння пельменів використовувати бульйон.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...