Кінолог назвав три популярні породи собак, яких слід уникати власникам-новачкам - пояснення

Дресирувальник собак розповів, яких трьох популярних порід слід уникати власникам-новачкам, передають Патріоти України.

Так, власник кінологічного центру, британець Адам Спайві поділився у своєму TikTok відео, де закликав триматися подалі від німецьких вівчарок, французьких бульдогів та кокер-спанієлів.

Він зазначив, що ці тварини можуть стати "сюрпризом" для господарів.

Під номером три – німецька вівчарка

"Німецька вівчарка — шляхетний, вірний, розумний, інтелігентний сімейний собака, однак вони сильно перевиховані, і кожна друга німецька вівчарка, яку ми бачимо, має проблеми, пов'язані із занепокоєнням. Це тому, що люди, які купують їх уперше, часто не знають, що роблять, внаслідок чого німецька вівчарка може розвиватися дуже і дуже швидко", - поділився він.

На другому місці – французький бульдог

"Бульдоги за своєю природою чудово ладнають з людьми та дітьми, проте вони схильні до агресії до тварин, і ми часто бачимо це у французьких бульдогів. Багато французьких бульдогів, яких ми бачимо, сильно виснажені, тому їм потрібні операції, щоб допомогти їм дихати, і вони можуть дуже швидко стати власними, тому що вони начебто розпещені, бажані маленькі двірнята. Не знаючи, що таке правильна соціалізація, французький бульдог може стати дуже впертим та проблемним", - розповів Адам.

Номер один – кокер-спанієль

"Правильно, це порода номер один, з якою ми маємо справу, суперрозумна, суперактивна. Але якщо ви не знаєте, як керувати собакою з такою сильною робочою етикою, з таким сильним інтелектом, вона ходитиме красти речі", - зазначив кінолог.

Попри суперечки серед юзерів, відео швидко стало вірусним, набравши понад 1,4 млн переглядів, 51 тисячу вподобань та 1716 коментарів.

От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

субота, 11 травень 2024, 21:12

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у ст...

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...