Більшість людей люблять їсти шашлики. Дуже багато залежить і від маринаду. Бувають ситуації, коли людина забуває вчасно замаринувати м'ясо. Тоді виручить експрес-метод. Про нього детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Інгредієнти для маринаду (з розрахунку на 1 кг м'яса):
Як правильно маринувати і скільки за часом це потрібно робити
Тепер можна приступити до маринування:
Спочатку потрібно повністю розчинити сіль в теплій воді.
В ту ж миску додати цедру, спеції і зубчики часнику (роздавлені).
Після цього тонкими кільцями або ж півкільцями нарізати цибулю - її теж потрібно відправити в маринад.
А потім викласти туди невеликі шматочки м'яса і гарненько пом'яти їх руками.
Процес маринування повинен зайняти близько 20-25 хвилин.
Важливо зауважити, що обов'язково через півгодини маринад потрібно злити. Бо якщо перетримати в ньому м'ясо, то воно стане занадто м'яким.
Для якого м'яса підійде експрес-метод
Даний спосіб прекрасно підходить для курки і свинини. Якщо ж ви плануєте в ньому маринувати яловичину, то тоді потрібно буде м'ясо потримати подовше - приблизно 45 хвилин.
У поминальну неділю на кладовищі зустрічається енергія живих і мертвих - небіжчики при вході на цвинтар зустрічають своїх родичів. Проводи, Гробки, а по-церковному - Радониця - це спеціально відведені в православному календарі дні, щоб побувати в місця...
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...