Більшість людей люблять їсти шашлики. Дуже багато залежить і від маринаду. Бувають ситуації, коли людина забуває вчасно замаринувати м'ясо. Тоді виручить експрес-метод. Про нього детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Інгредієнти для маринаду (з розрахунку на 1 кг м'яса):
Як правильно маринувати і скільки за часом це потрібно робити
Тепер можна приступити до маринування:
Спочатку потрібно повністю розчинити сіль в теплій воді.
В ту ж миску додати цедру, спеції і зубчики часнику (роздавлені).
Після цього тонкими кільцями або ж півкільцями нарізати цибулю - її теж потрібно відправити в маринад.
А потім викласти туди невеликі шматочки м'яса і гарненько пом'яти їх руками.
Процес маринування повинен зайняти близько 20-25 хвилин.
Важливо зауважити, що обов'язково через півгодини маринад потрібно злити. Бо якщо перетримати в ньому м'ясо, то воно стане занадто м'яким.
Для якого м'яса підійде експрес-метод
Даний спосіб прекрасно підходить для курки і свинини. Якщо ж ви плануєте в ньому маринувати яловичину, то тоді потрібно буде м'ясо потримати подовше - приблизно 45 хвилин.
Відчуваєте провину, навіть якщо не зробили нічого поганого? Можливо, вами маніпулюють. Психологічні маніпулятори - майстри підривати вашу впевненість і змушувати сумніватися у власних почуттях та реакціях. Вони часто використовують особливі фрази, щоб ...
З роками наш мозок, як і все тіло, зазнає природних вікових змін. Те, що ми їмо зранку, може або підтримати його роботу, або пришвидшити старіння, передають Патріоти України. Правильно підібраний сніданок здатний живити нейрони, покращувати пам’ять та ...