Коли "другий хліб" українців підточує здоров'я: Назвали найшкідливіший спосіб приготування картоплі

Картопля є найголовнішим овочем в українців. Цей коренеплід чудово поєднується з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Однак є способи приготування, які можуть бути дуже шкідливими.

Чим корисна картопля

Картопля містить велику кількість корисних мікроелементів та мінералів. В ній є багато білку та клітковини, а також вітамінів В та С. Але уся ця користь зникає після того, як ви готуєте овоч наступним чином.

Як готувати картоплю не можна

Найшкідливіший спосіб приготування картоплі - це смаження. Овоч стає дуже калорійним. Також, небезпечною є олія, яка під час смаження картоплі стає дуже токсичною та виділяє шкідливі канцерогени. Така їжа дуже погано впливає на стан організму і може сприяти виникненню серйозних хвороб.

Чи корисне картопляне пюре

Картопляне пюре також досить небезпечне. Через те, що під час переминання картоплі руйнуються харчові волокна, вивільняється велика кількість крохмалю. Овоч в такому вигляді містить велику кількість цукру, тому для людей з цукровим діабетом та іншими небезпечними хворобами, він може бути шкідливим.

Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

середа, 8 травень 2024, 18:14

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно, передають Патріоти України. Деталі. Пропонує...

Психологічний тест! Оберіть, як ви тримаєте чашку - і дізнайтеся усю правду про себе

середа, 8 травень 2024, 17:12

Чи хотіли б ви дізнатися більше про свою особистість? Психологічні тести - цікавий і ефективний спосіб дізнатися про свої найсильніші якості. Пропонуємо тест, який розповість усе про вас завдяки тому, як ви тримаєте чашку з улюбленим напоєм, передають ...