Іноді
хочеться побалувати себе і близьких смаженою картоплею. Приготуйте
замість неї це блюдо, і ви більше не захочете картоплі в іншому вигляді.
Рецепт нескладний, але дуже смачний, передаютьПатріоти України.
Необхідно
підготувати 750 гр. очищеної картоплі і зварити її в 1 л води. Якщо
вона велика, то бульби краще порізати на шматочки для прискорення
варіння.
Готову картоплю потрібно потовкти в пюре.
До неї
додається сіль, чебрець, чорний перець, рубана петрушка і натертий сир.
Маса вимішується, після чого в неї всипається крохмаль. Раніше він не
додається, так як з ним не вийде рівномірно розподілити спеції.
Після другого перемішування приправлене і укріплене крохмалем пюре набирається потроху, і скочується в палички.
Частину
з них можна викласти на деко з пергаментним папером, щоб запекти.
Зверху вони змащуються сумішшю олії і червоного перцю. Запікаються
палички 35-40 хв при температурі 180 ° С.
Решта паличок можна посмажити на сковорідці в олії.
Для
цього на конфорці встановлюється сильний вогонь. Палички смажаться дуже
швидко, так як по суті всі інгредієнти спочатку вже готові, потрібна
тільки хрустка скоринка. Приготуйте перший раз їх обома способами, щоб
визначити який вам подобається більше.
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...
Кардіологи попереджають: картопляні чіпси - це не просто калорійна закуска, а серйозна загроза для серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Навіть запечені чіпси не є безпечним варіантом — вони все одно містять багато рафінованих вуглеводі...