Коли набридли чіпси і картопля фрі: Дуже смачні картопляні палички - легкий рецепт приготування

Іноді хочеться побалувати себе і близьких смаженою картоплею. Приготуйте замість неї це блюдо, і ви більше не захочете картоплі в іншому вигляді. Рецепт нескладний, але дуже смачний, передаютьПатріоти України.


Складові:
картопля - 750 гр .;
чорний перець - 2 гр .;
чебрець -2 гр .;
кукурудзяний крохмаль - 110 гр .;
сіль - 8 гр .;
петрушка за смаком;
сир чеддер - 100 гр .;
олія - 30 мл;
червоний перець - 2 гр.

Процес приготування картопляних паличок

Необхідно підготувати 750 гр. очищеної картоплі і зварити її в 1 л води. Якщо вона велика, то бульби краще порізати на шматочки для прискорення варіння.

Готову картоплю потрібно потовкти в пюре.

До неї додається сіль, чебрець, чорний перець, рубана петрушка і натертий сир. Маса вимішується, після чого в неї всипається крохмаль. Раніше він не додається, так як з ним не вийде рівномірно розподілити спеції.

Після другого перемішування приправлене і укріплене крохмалем пюре набирається потроху, і скочується в палички.

Частину з них можна викласти на деко з пергаментним папером, щоб запекти. Зверху вони змащуються сумішшю олії і червоного перцю. Запікаються палички 35-40 хв при температурі 180 ° С.

Решта паличок можна посмажити на сковорідці в олії.

Для цього на конфорці встановлюється сильний вогонь. Палички смажаться дуже швидко, так як по суті всі інгредієнти спочатку вже готові, потрібна тільки хрустка скоринка. Приготуйте перший раз їх обома способами, щоб визначити який вам подобається більше.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...