Коли насправді треба солити пельмені? Цієї помилки припускається багато господинь

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має бути невисоким, але широким, щоб пельменям не було тісно і вони варилися швидко.

Воду солять до того, як кидають пельмені до каструлі. У киплячу воду потрібно всипати дрібку солі. Не завадить пельменям і ложка рослинної олії. Її додають для того, щоб пельмені не склеювалися.

Варять пельмені 8-10 хвилин, залежно від розмірів напівфабрикатів. Коли вода закипить, потрібно кинути пельмені у воду та додати склянку холодної води.

Це потрібно для того, щоб тісто та м’ясо зварилися рівномірно. У окропі тісто полопається, а м’ясо не звариться належним чином.

Якщо пельмені плануєте подавати на стіл разом із соусом, то каструльку можна поставити на маленький вогонь, щоб вода випарувалася. Тісто підсушиться і буде краще вбирати соус, смак пельменів буде більш насиченим.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...