Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України.
По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має бути невисоким, але широким, щоб пельменям не було тісно і вони варилися швидко.
Воду солять до того, як кидають пельмені до каструлі. У киплячу воду потрібно всипати дрібку солі. Не завадить пельменям і ложка рослинної олії. Її додають для того, щоб пельмені не склеювалися.
Варять пельмені 8-10 хвилин, залежно від розмірів напівфабрикатів. Коли вода закипить, потрібно кинути пельмені у воду та додати склянку холодної води.
Це потрібно для того, щоб тісто та м’ясо зварилися рівномірно. У окропі тісто полопається, а м’ясо не звариться належним чином.
Якщо пельмені плануєте подавати на стіл разом із соусом, то каструльку можна поставити на маленький вогонь, щоб вода випарувалася. Тісто підсушиться і буде краще вбирати соус, смак пельменів буде більш насиченим.
Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...