
Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України.
По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю. Посуд має бути невисоким, але широким, щоб пельменям не було тісно і вони варилися швидко.
Воду солять до того, як кидають пельмені до каструлі. У киплячу воду потрібно всипати дрібку солі. Не завадить пельменям і ложка рослинної олії. Її додають для того, щоб пельмені не склеювалися.
Варять пельмені 8-10 хвилин, залежно від розмірів напівфабрикатів. Коли вода закипить, потрібно кинути пельмені у воду та додати склянку холодної води.
Це потрібно для того, щоб тісто та м’ясо зварилися рівномірно. У окропі тісто полопається, а м’ясо не звариться належним чином.
Якщо пельмені плануєте подавати на стіл разом із соусом, то каструльку можна поставити на маленький вогонь, щоб вода випарувалася. Тісто підсушиться і буде краще вбирати соус, смак пельменів буде більш насиченим.
Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...