
Яйця - один із найкорисніших продуктів для здоров’я. Вони багаті білком, вітамінами A, D, E, K, вітамінами групи B та мінералами (фосфор, селен, цинк, кальцій). Крім того, яйця містять лецитин і холін, які підтримують роботу мозку та нервової системи, а також лютеїн і зеаксантин - для захисту очей від дегенерації жовтої плями, передають Патріоти України.
Багато людей задаються питанням: чи потрібно мити яйця перед зберіганням у холодильнику або перед приготуванням. Деякі вважають, що обов’язково, адже на шкаралупі можуть бути бактерії та забруднення, включаючи сальмонелу.
Таким чином, миття яєць не завжди обов’язкове, але певні правила допоможуть убезпечити ваші страви та здоров’я.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Сон - це не розкіш, а необхідна умова для здоров’я, гарного настрою і концентрації. Проте навколо сну існує безліч міфів, які можуть серйозно шкодити нашому відпочинку. Польський психотерапевт Матеуш Майхжак розвінчав найпоширеніші з них і пояснив, чом...