
Яйця - один із найкорисніших продуктів для здоров’я. Вони багаті білком, вітамінами A, D, E, K, вітамінами групи B та мінералами (фосфор, селен, цинк, кальцій). Крім того, яйця містять лецитин і холін, які підтримують роботу мозку та нервової системи, а також лютеїн і зеаксантин - для захисту очей від дегенерації жовтої плями, передають Патріоти України.
Багато людей задаються питанням: чи потрібно мити яйця перед зберіганням у холодильнику або перед приготуванням. Деякі вважають, що обов’язково, адже на шкаралупі можуть бути бактерії та забруднення, включаючи сальмонелу.
Таким чином, миття яєць не завжди обов’язкове, але певні правила допоможуть убезпечити ваші страви та здоров’я.
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...