Коли потрібно солити печінку - на початку або в кінці смаження

Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.

Подробиці

З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс. Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.

Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою. Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.

Буде як новий! Названо засіб, що видалить найскладніші забруднення з килима

четвер, 18 грудень 2025, 13:10

Килими у відтінках природи стали справжнім трендом інтер'єру 2025 року, адже вони роблять оселю красивою і затишною, передають Патріоти України. Але для того, щоб претендувати на право називатися по-справжньому трендовою річчю, килим повинен відповіда...

Варто знати всім! Чому не можна приймати душ, коли працює пралка

четвер, 18 грудень 2025, 12:45

Через війну та постійні відключення світла більшість українок намагаються економно використовувати час та інші ресурси, і «вбивати одним пострілом» кількох зайців - тобто, виконувати одночасно кілька справ. До прикладу, приймати душ під час роботи прал...