Коли потрібно солити печінку - на початку або в кінці смаження

Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.

Подробиці

З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс. Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.

Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою. Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.

Все просто! Як швидко почистити засалені рукави й комір пуховика без прання

п’ятниця, 19 грудень 2025, 10:45

Пуховики - необхідна взимку річ і невід'ємна частина зимового гардероба. Але іноді, оглядаючи пуховик перед початком сезону холодів, можна виявити, що він уже брудний - особливо на рукавах і комірі Втім, це зовсім не дивно, адже саме в тих місцях шкіра...

Виберіть одне сердечко - і дізнайтеся, чого бракує вашим стосункам

п’ятниця, 19 грудень 2025, 10:15

Ідеальних стосунків не існує. Навіть найміцніший союз потребує уваги, турботи та роботи над собою. Коли цього бракує, з’являється відчуття порожнечі, незадоволеності й напруги. Часто ми відчуваємо, що щось не так, але не можемо зрозуміти - що саме, пер...