Здавалося б, що картопляне пюре вміє готувати кожна господиня. Та навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, додавши деякі інгредієнти не в тому вигляді, що потрібно. На смак впливає навіть той момент, коли саме ви солите страву, передають Патріоти України.
Як рекомендують досвідчені господині, картоплю для пюре потрібно варити у воді, яку солять у момент закипання або через 5-10 хвилин після. Утім, слідкуйте за кількістю солі, адже страву дуже легко пересолити, що в кінцевому результаті неможливо буде виправити.
Як вже мовилося раніше, є інгредієнти, які потрібно вміти правильно додавати у пюре. Це стосується молока та вершкового масла. Річ у тім, що використовувати їх щойно з холодильника не можна, вони повинні бути теплими, а ще краще – гарячими. Тож, почекайте, поки вони стануть кімнатної температури, або розігрійте. Інакше – ця помилка призведе до того, що пюре моментально стане сірим та тугим.
Окрім цього, дуже важливо не вдаватись до використання кухонних комбайнів таких, як блендер. Адже, він надто збиває картопляну масу, роблячи консистенцію крохмалистою, липкою та тягучою.
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...