Коли солити картопляне пюре під час варіння, щоб не зіпсувати його - лайфхак

Здавалося б, що картопляне пюре вміє готувати кожна господиня. Та навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, додавши деякі інгредієнти не в тому вигляді, що потрібно. На смак впливає навіть той момент, коли саме ви солите страву, передають Патріоти України.

Як рекомендують досвідчені господині, картоплю для пюре потрібно варити у воді, яку солять у момент закипання або через 5-10 хвилин після. Утім, слідкуйте за кількістю солі, адже страву дуже легко пересолити, що в кінцевому результаті неможливо буде виправити.

Як вже мовилося раніше, є інгредієнти, які потрібно вміти правильно додавати у пюре. Це стосується молока та вершкового масла. Річ у тім, що використовувати їх щойно з холодильника не можна, вони повинні бути теплими, а ще краще – гарячими. Тож, почекайте, поки вони стануть кімнатної температури, або розігрійте. Інакше – ця помилка призведе до того, що пюре моментально стане сірим та тугим.

Окрім цього, дуже важливо не вдаватись до використання кухонних комбайнів таких, як блендер. Адже, він надто збиває картопляну масу, роблячи консистенцію крохмалистою, липкою та тягучою.

Буде як новий! Названо засіб, що видалить найскладніші забруднення з килима

четвер, 18 грудень 2025, 13:10

Килими у відтінках природи стали справжнім трендом інтер'єру 2025 року, адже вони роблять оселю красивою і затишною, передають Патріоти України. Але для того, щоб претендувати на право називатися по-справжньому трендовою річчю, килим повинен відповіда...

Варто знати всім! Чому не можна приймати душ, коли працює пралка

четвер, 18 грудень 2025, 12:45

Через війну та постійні відключення світла більшість українок намагаються економно використовувати час та інші ресурси, і «вбивати одним пострілом» кількох зайців - тобто, виконувати одночасно кілька справ. До прикладу, приймати душ під час роботи прал...