Коли солити пельмені? Є помилка, якої припускається багато господинь

Пельмені, здавалося б, така банальна страва, але щоб напівфабрикати добре зварилися і вийшли смачними, потрібно знати секрети приготування, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, для приготування пельменів необхідно вибрати потрібну каструлю.

Посуд має бути невисоким, але широким, щоб пельменям не було тісно і вони варилися швидко.

Воду солять до того, як кидають пельмені до каструлі.

У киплячу воду потрібно всипати дрібку солі.

Не завадить пельменям і ложка рослинної олії.

Її додають для того, щоб пельмені не склеювалися.

Варять пельмені 8-10 хвилин, залежно від розмірів напівфабрикатів.

Коли вода закипить, потрібно кинути пельмені у воду та додати склянку холодної води.

Це потрібно для того, щоб тісто та м’ясо зварилися рівномірно. У окропі тісто полопається, а м’ясо не звариться належним чином.

Якщо пельмені плануєте подавати на стіл разом із соусом, то каструльку можна поставити на маленький вогонь, щоб вода випарувалася.

Тісто підсушиться і буде краще вбирати соус, смак пельменів буде більш насиченим.

Візьміть на замітку! Названо кольори в інтер'єрі, які дарують енергію молодості

четвер, 27 червень 2024, 18:56

Як же не помилитись у виборі? До речі, щоб привнести потрібні кольори, не обов'язково робити ремонт, змінюючи шпалери та меблі. Достатньо доповнити інтер'єр новим домашнім текстилем — шторами, диванними подушками, пледами, передають Патріоти України. З...

Це справді працює! Названо спосіб, завдяки якому кухонні рушники стануть білосніжно-білими

четвер, 27 червень 2024, 18:28

Експертка з чистоти Марина Жукова, яка часто дає багато корисних порад з прибирання, поділилася ще одним маленьким секретом, який допоможе господиням впоратися з плямами на кухонних рушниках, передають Патріоти України. «Нещодавно я зіткнулася з тим, щ...