Коли жінка змінює своє прізвище на прізвище чоловіка, то погоджується на нову долю. Дізнайтеся, що чекає на вас

Після заміжжя дуже багато жінок вважають за краще змінити прізвище на прізвище чоловіка. Психологи повідомили, що зміна паспортних даних веде до змін у долі жінки, передають Патріоти України.

Для того, щоб вирахувати вібрації дати народження та ПІБ потрібно додати всі числа та привести їх до однієї цифри. Більшість психологів і астрологів вірять, що зі зміною паспортних даних приходить зміна всього життя. Річ у тому, що кожне прізвище має унікальний нумерологічний код.

Коли жінка бере прізвище чоловіка, вона автоматично змінює свою енергетику і карму. Вступаючи в шлюб, кожна стає частиною сім’ї, в якій є проблеми та недоліки.

Спробуймо додати число, місяць, рік народження, числа імені та по-батькові, прізвища та привести результат до одного числа в діапазоні 1-9.

Памятайте, що перша буква імені, прізвища та по-батькові має своє число.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б В Г Ґ Д Е Є Ж
З И І Ї Й К Л М Н
О П Р С Т У Ф Х Ц
Ч Ш Щ Ь Ю Я

Наприклад:

Вовчак Христина Ігорівна (13.05.1990)

3 + 8 + 3 + 13 + 5 + 1990 = 2 + 0 + 2 + 2 = 6

Результати:

1 – ви природжений лідер, любите незалежність, здатні швидко приймати важливі рішення, володієте деякими чоловічими рисами характеру.

2 – ви вмієте йти на компроміси та вмієте підтримувати командний дух.

3 – ви наділені великим ентузіазмом, вмієте все досягати не тільки дією, але й словом, маєте творче начало.

4 – вмієте безперешкодно долати труднощі, ніколи не підпорядковуєтеся правилам та буденним стандартам.

5 – ви легкі на підйом, готові до швидкої зміни місця проживання або ж роду занять. Любите активний відпочинок та адреналін. Але у вас присутній один мінус – ви боїтеся відповідальності.

6 – ви у всьому стараєтеся шукати вигоду для себе, вмієте жити у взаєморозумінні та гармонії із собою. Піклуєтеся про своїх близьких та відчуваєте за них відповідальність.

7 – у вас критичне мислення, стараєтеся завжди все проаналізувати та обдумати, дуже уважні до кожної деталі, на вас можна покладатися.

8 – ви людина діла, вмієте правильно примножувати та розподіляти свої фінанси, у сім’ї, як правило, ви розпоряджаєтеся сімейним бюджетом.

9 – ви романтична та мрійлива натура, часто, занадто сильно довіряєте людям, через це постійно розчаровуєтеся в оточуючих.

Дуже добре, якщо ваше число імені до того, як прізвище було змінено, збігається з новим числом імені після одруження. Такий збіг може свідчити про те, що це ваша людина.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...