Колишня співробітниця Mcdonald's розкрила таємниці фаст-фуду - про це ще ніхто не знав

Mcdonald's - всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого харчування. Але і фаст-фуд дуже дбайливо зберігає свої секрети від обивателів. 19-річна студентка Ештон, яка пропрацювала в закладі рік, розкрила його основні таємниці. Про це пише видання Buzfeed, зазначають Патріоти України.

Трохи більше тижня тому Ештон розмістила відео в TikTok, де вона поділилася купою захоплюючих, розумних і невідомих секретів про Mcdonald's. Ролик набрав 6 мільйонів переглядів і став вірусним.

Основні секрети Mcdonald's

У 99,9% випадків автомат з морозивом не ламається. Є три причини, через які клієнтам кажуть, що він зламаний. Перша: його чистять. Друга: він знаходиться в режимі нагріву, тому з якоїсь причини морозиво там гаряче. Третя: якщо ми дуже зайняті, і у нас не вистачає персоналу, ми просто говоримо, що автомат зламаний.

Якщо ви думаєте, що, попросивши картоплю без солі - вам дадуть свіжу, то це не так. Просто попросіть картоплю, яку тільки що посмажили. Масло у фритюрниці змінюється раз на тиждень.

Чверть м'яса свіжа. Вона в холодильнику. Вона не заморожена. Ми залишаємо його кожен раз, коли отримуємо замовлення. Так що, якщо ви хочете чогось свіжого, замовте чверть фунта.Якщо ви хочете більш свіжих продуктів - приходьте до 10-11 години, в цей час все готується на замовлення.

Якщо ви хочете печиво, і ви бажаєте, щоб воно було смачне, попросіть їх зробити при вас. Це буквально дві хвилини, і воно смачне, коли свіже. Якщо воно не свіже, вони жахливе.

Не просіть додаткові M&Ms або Oreos у свій McFlurry. Це марна трата грошей. Причина, по якій вони знаходяться в самому низу, полягає в тому, що деякі працівники погано змішують їх. Попросіть їх змішати це добре. Пляшка з водою - марна трата грошей. Ви можете отримати велику склянку води безкоштовно.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...