Всі ми любимо смачно поїсти і не завжди це правильна їжа. Всім відомо, що чіпси, сухарики, занадто гостра їжа, жирна або смажена може нашкодити нашому організму, передають Патріоти України.
Лікар-дієтолог Роксана Ехсані зазначила, що червоне м'ясо підвищує ризик розвитку високого рівня холестерину і високого кров'яного тиску. Особливо в смаженому м'ясі, якщо воно підгоріло, знаходиться велика кількість канцерогенів.
В першу чергу прийнято вважати червоним м'ясо яловичини, свинини, баранини і конини. Навіть м'ясо курей, гусей, індичок, цесарок відносять до таких. Білим вважається лише грудка, вона ще є дієтичної.
Характерний колір всім їм надає міоглобін - особливий білок, що міститься в м'язових тканинах.
Людям, які страждають через високий рівень холестерину краще не зловживати червоним м'ясом, адже воно буде ще сильніше підвищувати рівень холестерину. В такому випадку краще обмежити споживання такого м'яса до 1-2 разів на місяць і краще вибирати нежирний шматок.
Це захворювання може з'явитися після укусу кліщів. Через нього у людини може розвинутися алергія на червоне м'ясо. Його вживання може спровокувати кропив'янку, нудоту, блювоту, діарею, печію, біль в шлунку, а також сильне падіння кров'яного тиску.
Такі люди можуть страждати через наліт, який накопичився в артеріях. Все через жири, які вживала ця людина. Червоне м'ясо може ще сильніше погіршити ситуацію.
Поїдання цього м'яса при поганій роботі нирок може серйозно нашкодити організму. Проблеми будуть спровоковані високим вмістом білка в цьому продукті.
Вам точно траплялись меми про людей, які цілий день відчувають втому, а увечері, коли настає час йти до сну, раптом ставали бадьорими та активними. Швидше за все, ці меми мали неабиякий відгук, адже більшості з нас знайома ця ситуація, коли замість веч...
Додавання солі в їжу — звичка, якої багато хто дотримується автоматично, не замислюючись про її можливі наслідки. Однак нещодавнє дослідження, проведене фахівцями Сіньцзянського медичного університету в Китаї, вказує на потенційний зв’язок між регулярн...