Конденсат на дзеркалі у ванній більше не з'явиться - позбудьтеся проблеми за 5 хвилин

Багато господинь марно намагаються підтримувати чистоту дзеркала у ванній кімнаті, і все одно воно постійно виглядає брудним. На ньому утворюються патьоки та розводи, і ванна стає недоглянутою і незатишною, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Але ж впоратися з цією проблемою не так складно, як може здатися. Досить використовувати простий метод, який давно вже підтвердив свою ефективність. Йдеться про звичайне мило.

Для початку як слід вимийте дзеркало. Коли воно буде абсолютно чистим і сухим, візьміть брусок нового туалетного мила. Підійде будь-яке мило, виберіть те, яким користуєтеся зазвичай.

Тепер натріть сухим милом сухе чисте дзеркало по всій поверхні. Вам залишиться тільки відполірувати своє дзеркало паперовим рушником, ще краще, якщо ви візьмете м'яку серветку з мікрофібри. Ця операція дасть змогу надовго захистити дзеркало від пилу, бруду і конденсату. А коли ви знову помітите на ньому патьоки — просто повторіть алгоритм дій.

Лише спробуйте! Як приготувати домашній майонез за 1 хвилину

субота, 6 липень 2024, 6:08

Саме час смакувати салатами з редиски, свіжою зеленню. Якщо ви не знаєте, як приготувати домашній майонез, то ловіть рецепт, передають Патріоти України. Саме 1 хвилина і не секунди більше треба для того, щоб зробити соус. Так, він не такий корисний, я...

Все дуже просто! Як позбутися неприємного запаху у шафі із взуттям

субота, 6 липень 2024, 5:40

Настав період активної спеки і повсюдних неприємних запахів, спричинених потовиділенням. Звичайний кухонний інгредієнт може стати новим основним засобом для дезодорації шаф зі взуттям, передають Патріоти України. Різноманітні саше чи спреї часто наповн...