Конденсат на вікнах більше не з’явиться: Ось що для цього потрібно зробити

Запітнілі вікна будинку - найчастіша проблема восени. Напевно, хоча б раз доводилося прокидатися і бачити, як на вікнах збирається вода. Якщо конденсат регулярно з’являється на вікнах, це не варто ігнорувати, передають Патріоти України.

У ванній або на кухні запітніння дзеркал та стекол можна пояснити високими температурами під час купання та приготування їжі. Але у вітальні чи спальні конденсат на вікнах не повинен бути повсякденним явищем.

Основна причина запотівання вікон – дуже велика різниця між температурою зовні та всередині будинку. Виною може бути висока вологість повітря в приміщенні через неправильну вентиляцію. Щоб уникнути запотівання вікон, забезпечте подачу свіжого повітря в кожне приміщення.

  • Регулярно провітрюйте будинок чи квартиру, відчиняючи вікна.
  • Температура у приміщенні має бути однаковою протягом усього дня, бажано 21 градус. Вона не повинна бути нижчою за 18 градусів.
  • Використовуйте поглинач вологи або осушувач повітря.
  • Сушіть білизну на балконі.
  • Не кладіть мокрий одяг на радіатори.

Запобігти запотіванню вікон допомагає піна для гоління. Тонкий шар засобу потрібно нанести на скло та протерти м’якою ганчіркою. Також можна приготувати суміш гліцерину та спирту в пропорції 1:1, розпорошити її на скло та витерти насухо.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...