Копійчаний засіб, який зробить тюлі білими - треба лише три компоненти

Перед новорічними святами кожна господиня старається навести лад удома. Зазвичай генеральне прибирання починається незадовго до "дня Х", тож саме час подбати про чистоту тюлі, передають Патріоти України.

Зробити їх білосніжними допоможе простий засіб, який легко приготувати самому, повідомляє "Школа життя". Для цього потрібні сіль, синька та оцет. А ще - трохи часу і тепла вода.

Як відбілити тюль вдома — простий спосіб

Усе робиться у чотири етапи:

  1. Наливаємо теплу воду в таз і опускаємо в неї тюль. Приблизно через 1,5 год дістаємо і добре полощемо у теплій воді.
  2. Знову набираємо воду і додаємо пральний порошок, гарненько перемо тюль, а потім знову полощемо.
  3. Набираємо теплу воду і додаємо оцет — 15 мл на 1 л води. Замочуємо тюль на кілька хвилин і вкотре полощемо.
  4. На останньому етапі додаємо у воду синьку, трохи тримаємо в цьому розчині тюль. Після цього його знову треба прополоскати.

Виконавши всі ці нехитрі дії, ви помітите, що тюлі стали білосніжними! І, можливо, навіть трохи здивуєтеся, що не довелося купувати дорогих засобів для відбілення. Бо, як кажуть: все геніальне — просте.

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою, який розповість про ваше майбутнє

понеділок, 20 травень 2024, 18:12

Психологічні тести - це вдала розвага, аби трохи відволіктися та розслабитися і в той самий час дізнатися про себе дещо новеньке. У новому завданні пропонуємо вам погадати на своє майбутнє у новому році. Деталі. На картинці зображено шість різдвяних ку...