На кухні часом виникають ситуації, коли на поверхнях каструль та сковорідок з’являється нагар та жир. Не варто впадати у відчай, адже будь-яку забруднену поверхню можна легко очистити, знаючи кілька корисних порад, передають Патріоти України.
Правильно доглядаючи каструлі та сковорідки, ви можете продовжити їх термін служби на роки, а то й десятиліття. А секретом відмивання нагару з нами поділилися на порталі "Бєлновини".
Так, якщо навіть посудомийна машина не справляється з нагаром, саме час звертатися до народних методів. Один з них полягає у використанні міцного алкоголю у поєднанні із засобом для миття посуду.
Так, змішавши горілку із засобом для миття в пропорції 1:2 і переливши його в пульверизатор, потрібно щедро розпорошити його по проблемній поверхні посуду. Після цього почекати близько години. Далі акуратно протріть посуд і помийте його, як завжди.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...