Корейські поради з догляду за волоссям

Корейські традиції у сфері краси широко відомі завдяки численним крокам, які жінки роблять, щоби їхні шкіра й волосся були в чудовому стані. Хоча в більшості із нас уже є такі процедури з догляду за шкірою в нашому розпорядку дня, корейські поради — те, із чим також варто познайомитися.

Основа догляду починається з вибору якісного засобу для очищення. Придбати корейський шампунь ти можеш в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/koreyskaya-kosmetika/koreyskaya-kosmetika-dlya-volos-/shampuni/c/khairshampoos.

Усі ми звертали увагу на те, що волосся корейських жінок завжди виглядає надзвичайно, навіть якщо вони використовують яскраві кольори або весь час по-різному його укладають. Причина в тому, що їхній підхід до догляду за волоссям більш інтенсивний. Ми спробували розкрити основні секрети.

Відлущування шкіри голови

Перш ніж очищувати шкіру голови шампунем, необхідно подбати про відлущування. Правила корейського підходу передбачають різне ставлення до догляду за волоссям і шкірою, оскільки в них різні потреби. Шампуні самі по собі не видаляють безліч мертвих фолікулів зі шкіри голови, на відміну від відлущувальних засобів. Їх треба використовувати перед нанесенням шампуню — це перший етап очищення, який сприяє здоров’ю волосся.

Правильний вибір гребінця

Ще один спосіб забезпечити відлущування шкіри голови — використовувати щітку зі щетини кабана, що поліпшить кровообіг і видалить відмерлі клітини й сухі частинки зі шкіри голови. Якщо в тебе кучеряве волосся, розчеши волосся після нанесення кондиціонера і використовуй гребінець із більш широкими щетинками. Гребінці повинні бути різними й підходити для твого типу волосся.

Масаж із шампунем

Багато корейських жінок, коли миють волосся шампунем, добре спінюють його, ніжно масажуючи шкіру голови протягом хвилини або двох. Їхні шампуні містять натуральні поживні речовини, які позитивно впливають на стан волосся.

Використання кондиціонера й маски

Усі знають, що кондиціонер для волосся просто необхідний, але також необхідно робити маску принаймні один раз на тиждень. Корейські жінки роблять це неухильно, тому що така процедура зміцнює здоров’я локонів за будь-яких погодних умов.

Олії й есенції

Масаж з оліями — незамінний для чудового волосся, це дає змогу створити бар’єр, захищаючи локони від пошкоджень і надаючи блиску. Олія аргани входить до складу багатьох корейських засобів з догляду за волоссям, тому що дає змогу зробити волосся більш керованим і позбутися небажаних завитків. Есенції для зволоження також широко поширені в Південній Кореї і використовуються після миття. Є різні есенції для волосся для різних завдань, тому вибирати їх потрібно відповідно до індивідуальних потреб.

Сухе волосся перед сном

Ще одна порада: не лягати спати з вологим або мокрим волоссям. Це може сприяти розвитку бактерій і призвести до шкірних захворювань. Мокрі локони є більш вразливими, що може призвести до ламкості через тертя, коли твоя голова на подушці.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...