Ви тільки подивіться на цю неймовірно апетитну і ароматну запіканку з кабачків з куркою! А яка гарна - око радіє, але найголовніше, що вона неймовірно смачна і ситна, передають Патріоти України.
Інгредієнти для запіканки:
Приготування:
Підготуємо необхідні інгредієнти для запіканки і приступаємо безпосередньо до приготування. Нарізаємо дрібно цибулину, натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо на невеликій кількості олії протягом 3 хвилин.
Потім додаємо в сковороду кабачки, нарізані невеликими кубиками. Солимо за смаком, додаємо чорний мелений перець. Готуємо 7 хвилин на середньому вогні, потім викладаємо овочі в форму для запікання. Але не всі поки кладемо, приблизно 1/3 поки залишаємо. А на цій же сковороді обсмажуємо до напівготовності картоплю, нарізану соломкою або кубиками.
Тепер нарізаємо курячу грудку. Викладаємо філе на овочі, трохи солимо і перчимо м'ясо, зверху кладемо обсмажену картоплю, потім додаємо помідори, нарізані кружечками, а на них кабачки з овочами, які залишилися.
Готуємо заливку. Збиваємо яйця, сметану, сіль за смаком. Отриманим соусом поливаємо запіканку і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин. Температура 180 градусів. За п'ять хвилин до готовності посипаємо запіканку тертим сиром. Приємного апетиту, друзі!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...