Корисна вечеря: Смачний і швидкий рецепт з кабачків, який сподобається всім

Ви дотримуєтеся правильне харчування спробуйте ввести кабачки в свій раціон. Цей простий, корисний і разом з тим абсолютно дієтичний овоч ідеально впишеться в меню для схуднення і допоможе урізноманітнити ваш раціон. За допомогою кабачка можна готувати не тільки гарніри, але навіть супи, піци, торти, десерти і багато іншого, зазначають Патріоти України.

Оладки з кабачків пп рецепт

Просте і дієтичне блюдо, яке можна вживати як в якості сніданку на пп, так і в якості обіду і вечері.

Рецепт приготування оладки з кабачків

2 середніх кабачка. Бажано брати молоді овочі, тоді немає потреби чистити їх від шкірки і насіння. Натираємо на середній тертці і залишаємо на деякий час. Овочі пустять сік, який потім потрібно буде злити.

2 середніх яйця. 8 столових ложок вівсяних пластівців. У цьому рецепті ми борошно замінюємо пластівцями. Таким чином ми не тільки зменшимо калорійність, але і зробимо блюдо ще більш багатим на клітковину. Можна використовувати пластівці швидкого приготування.

Будь-яка зелень за смаком. Можна брати зелену цибулю, петрушку, кріп, шпинат — все, що вам до душі. Дрібно шаткуємо. Сіль і спеції на ваш смак.

До натертих кабачків кладемо яйця, пластівці і рубану зелень. Перемішуємо і додаємо улюблені спеції. Обсмажуємо з двох сторін.

Корисні страви з кабачків - рецепт

Вам потрібно:

  • Помідор - 4 шт.
  • Яйце - 3 шт.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Кабачок - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики.
  • Фарш - 300 г.
  • Сир - 150 г.
  • Масло рослинне - 2 ст. л.
  • Петрушка - пучок.

Помідори очистити від шкірки. Лук очистити від лушпиння і нарізати кубиками. Сир натерти. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

Розрізати кабачок на дві половинки, попередньо промивши його в холодній воді. Очистити від нутрощі. Замочити кабачки у воді.

На сковорідці посмажити цибулю в рослинній олії, через пару хвилин додати часник, потім м'ясний фарш - смажити все 10 хвилин. Потім додати помідори, подрібнену петрушку і тушкувати близько 5 хвилин. Додати сіль, перець за смаком.

Розбити в сковорідку яйця і тертий сир, все перемішати. Кабачки нафарширувати начинкою. Змастити фольгу рослинним маслом, з'єднати кабачки. Кабачки посипати тертим сиром і закрити фольгою. Залишити в духовці при температурі 180 градусів на 45 хвилин.

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...