Корисна хитрість! Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня, передають Патріоти України.

Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв.

Подробиці

З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіше вживати смажену картоплю або ту ж гречку з порцією смачної цибулі.

Навіщо додавати дрібку цукру до цибулі під час смаження

Цей компонент допомагає зробити цибулю більш красивою та смачною. Професійні кухарі часто використовують карамелізовану цибулю для приготування багатьох популярних страв.

Дрібка цукру в процесі смаження і є та сама карамелізація.

Цікавий факт полягає в тому, що при такому підході цибуля стане значно цікавішою, адже цукор також є універсальним підсилювачем смаку.

Тому в процесі смаження овочів не забувайте про секретний компонент, який допоможе зробити страву ідеальною.

Також варто знати про те, що така цибуля готується трохи інакше. Спочатку вливаємо звичайну рослинну олію, а потім додаємо бутербродний шматочок вершкового масла. Завдяки цьому цибуля стане ще смачнішою.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...