Корисна не тільки на кухні: Алюмінієва фольга здатна швидко побороти вашу простуду, полікувати суглоби та опіки

Алюмінієва фольга часто використовується на кухні, але нею також можна обгортати різні частини тіла. Така ідея може здатися дивною, але ця звична для нас річ може стати відмінним засобом, який врятує від деяких недуг.

Якщо у вас немає можливості звернутися до лікаря або придбати ліки, фольга допоможе забути про втому, позбутися застуди та опіків. А ще існує навіть лікування суглобів фольгою.

Як фольга допомагає побороти застуду

Виявляється, про застуду можна забути в рекордно короткі терміни, якщо використовувати звичайну фольгу. Для цього візьміть 5-7 листів фольги, оберніть ними стопи, а потім залиште на одну годину. Після закінчення цього терміну листи знімають, дають ногам відпочити близько 1 години і повторюють процедуру. Якщо робити так щовечора, вже за два дні ви помітите різницю.

Лікування суглобів фольгою

Ця металева "бумага" допоможе позбутися болю в суглобах, якщо знати, як нею правильно користуватися. Просто оберніть хворий суглоб листом фольги перед тим, як лягати спати. Він повинен залишатися там цілу ніч. Щоб фольга краще трималася, можна зверху додатково зафіксувати її бинтом. Курс лікування суглобів фольгою триває один тиждень.

Боротьба зі втомою

Також фольга допоможе побороти втому. Прийшовши додому після тяжкого робочого дня, покладіть кілька листів фольги в морозильну камеру на 2-4 години. Потім дістаньте і прикладіть до обличчя, особливо щік і зони навколо очей. Вже через кілька хвилин ви відчуєте, як напруження залишає м'язи.

Полегшити біль після опіку

Для цього уражене місце потрібно потримати кілька хвилин під холодною проточною водою. Якщо у вас не з'явилася рана, можна протерти місце чистою тканиною. Вона обов'язково повинна бути м'якою. І одразу оберніть опік фольгою в кілька шарів. В іншому випадку - використовуйте стерильну марлю. Нею потрібно накрити місце опіку, а потім обернути кількома шарами фольги. Не забудьте все закріпити пов'язкою. Поки біль не зменшиться, фольгу знімати не варто.

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...