Корисні лайфхаки: Як вийняти вишневі кісточки

Вишневі кісточки - це вічна проблема всіх любителів цієї ягоди, передають Патріоти України. Пропонуємо ознайомитись із підбіркою інструментів, за допомогою яких можна дістати кістку з вишні. В інтернеті, а також у різних побутових магазинах можна знайти багато різних пристроїв для витягування кісточки з вишні.

Приладдя: різновиди

Ніж-петля для виймання кісточок

Вишню без кістки в основному використовують для виготовлення варення, джемів і компотів. Наші бабусі видаляли кісточки за допомогою булавки. Цей ніж-петля нагадує чимось вушко шпильки, але він набагато зручніший, бо має ручку.

Машинка для виймання кісточок

Це механічна машинка, яка має спеціальний жолобок, направлений на очищення ягоди в підставлений посуд. Нижня підставка буде "ловити" всі кісточки, а це означає, що такий метод збереже час на прибирання.

Прилад, який виглядає як частина часникодавки

У звичайних часникодавок є ще спеціальне пристосування для того, щоб очищати вишні від кісточок. Такі пристрої продаються й окремо. Існує навіть декілька таких видів.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...