Вишневі кісточки - це вічна проблема всіх любителів цієї ягоди, передають Патріоти України. Пропонуємо ознайомитись із підбіркою інструментів, за допомогою яких можна дістати кістку з вишні. В інтернеті, а також у різних побутових магазинах можна знайти багато різних пристроїв для витягування кісточки з вишні.
Вишню без кістки в основному використовують для виготовлення варення, джемів і компотів. Наші бабусі видаляли кісточки за допомогою булавки. Цей ніж-петля нагадує чимось вушко шпильки, але він набагато зручніший, бо має ручку.
Це механічна машинка, яка має спеціальний жолобок, направлений на очищення ягоди в підставлений посуд. Нижня підставка буде "ловити" всі кісточки, а це означає, що такий метод збереже час на прибирання.
У звичайних часникодавок є ще спеціальне пристосування для того, щоб очищати вишні від кісточок. Такі пристрої продаються й окремо. Існує навіть декілька таких видів.
Млинці з різними начинками - це дуже смачно, але ж можна піти далі і приготувати цілий торт із млинців. Щоб довго не возитися, з кремом я пропоную взяти збиті вершки, пасту Nutella і ароматну апельсинову цедру. Просто, смачно і красиво - ідеальний варі...
Омлет Пуляр - це французька страва, яку вперше приготували на острові Мон-Сен-Мішель. Цю чудо-страву вигадала француженка Аннетт Пуляр, що жила тут в XIX. Не поділивши з родичами сімейний бізнес, молода жінка вирішила самостійно відкрити готель. Однак ...