Корисні поради: 5 звичок, які дозволять прожити 100 років

Дослідження, яке проводили протягом 80 років показало, що люди, які вміють планувати свій час живуть довше, ніж ті, хто покладається на волю випадку.

Вчені припускають, що справа в кількості стресу і ризиків, передають Патріоти України з посиланням на Країна 24. Далі - мовою оригіналу:

"В любом случае, статистика за рациональность и организованность

  • Ходить в магазин

Прекрасный способ продлить срок жизни. В столь рутинном событии есть 3 важнейших фактора, которые помогут сопротивляться старости: физическая активность, социальное взаимодействие и тренировка памяти.

  • Пользоваться интернетом

Люди после 55 отлично вливаются в виртуальную жизнь. У тех из них, кто чатятся и серят чаще более активны области мозга, отвечающие за речь, чтение память, зрительные способности и принятие решений.

  • Работать

Чем больше человек занимается любимым делом, тем дольше он живет.

  • Не пренебрегать сном

То, что с возрастом людям нужно меньше сна не более, чем миф. режима сна необходимо придерживаться в любом возрасте.

  • Завести собаку

Ее нужно выгуливать. Поэтому пожилые люли должны будут выходить на улицу и прогуливаться с питомцем. Так им лучше будет поддерживать уровень физической активности."

Психологічний тест за картинкою: Оберіть кактус - і дізнайтеся свою негативну сторону

вівторок, 19 березень 2024, 7:12

Як відомо світ не ділиться на чорне і біле, як і люди. Не існує повністю позитивних або негативних особистостей. Кожна людина має хороші та погані якості, передають Патріоти України. Якщо ви готові дізнатися свою "темну сторону", пропонуємо вам пройти ...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...