Корисні поради до свят: Позбутися похмілля допоможуть сирі яйця, уникайте надлишку цукру у крові

Похмілля ‒ це не лише неприємні відчуття після бурхливого алкогольного застілля. Цей синдром має ще й суттєвий згубний вплив на здоров'я людини загалом.

Викликають похмілля будь-які алкогольні напої. Вони порушують сон та зневоднюють організм. Адже насправді алкоголь є токсином й організм із ним активно бореться. Швидко позбутися похмілля можна за допомогою яєць. Про це пише CambridgeLive, посилаючись на керівника спеціалізованої компанії зі зберігання вина Elite Wine Refrigeration Каллума Дулі.

За його словами, те, яким буде ваше самопочуття після вживання алкоголю, значною мірою залежить від шлункової кислоти. Тому дуже важливо правильно турбуватися про своє травлення. Експерти, наприклад, радять не їсти нічого солодкого до та після вживання вина чи іншого алкоголю. Адже вино саме по собі спричинить різке підвищення рівня цукру в крові.

Натомість, позбутися похмілля допоможуть яйця. До їхнього складу входять амінокислоти, зокрема авідин, які допомагають розщеплювати ацетальдегід. Також вони містять мінерали та корисні речовини, які налагодять роботу шлунку.

За словами фахівців, коли організм розщеплює алкоголь, починає виробляти саме таку хімічну сполуку як ацетальдегід. Вона може шкодити здоров'ю, тому завдяки яйцям організм зможе швидше відновитися.

При цьому найкраще допомагають саме сирі яйця. Їх потрібно пити натщесерце зранку після вечірки, коли відчуваєте симптоми алкогольної інтоксикації.

А якщо хоча б одне яйце випити за кілька годин або навіть під час бурхливої вечірки, можна взагалі потім не відчувати похмілля.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...