Корисно, смачно та просто: Що їсть на сніданок Кейт Міддлтон

Дружина принца Вільяма завжди дотримувалася здорової дієти.

Стало відомо, що допомагає 38-річній Кейт Міддлтон підтримувати ідеальну форму. Виявляється, на сніданок герцогиня завжди готує смузі. Про це повідомляє Hellomagazine, передають Патріоти України.

Щоб отримати корисний напій, Кетрін змішує капусту, спіруліну (різновид водоростей), зелений чай, шпинат, салат ромен, кінзу (листя коріандру) та чорницю. Ще одна улюблена страва Кейт на сніданок — вівсяна каша. Як відомо, вівсянка багата клітковиною, що дозволяє надовго зберегти відчуття ситості.

Також королівська особа любить пекти, особливо коли справа стосується тортів на день народження її дітей. Дружина принца Вільяма завжди дотримувалася здорової дієти. Для перекусу герцогиня Кембриджська обирає оливки. Цікаво, що цю звичку Кетрін успадкувала її дочка, принцеса Шарлотта.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...