Корисний лафхак: Як побороти тягу до солодкого і які продукти включити в раціон замість шкідливих десертів

Як часто вам хочеться солодкого, що просто неспромога себе стримувати? З цією проблемою стикаються багато, але вихід є. Для цього вам потрібно запам'ятати три прості, але дієві поради, передають Патріоти України.

Замість солодкого — більше пийте

Так, звичайнісінька негазована вода ваш рятівник! Стакан води допоможе впоратися за хвилини, коли якийсь тортик або тістечко будуть вас спокушати. Підтримуйте водний раціон протягом усього дня. Не лінуйтеся носити у своїй сумці пляшечку води.

Геть стрес

Другий ефективний спосіб вбити тягу до солодкого — це уникати стресових ситуацій. Зазвичай, у нас з'являється неконтрольоване бажання їсти, після тривог і нервових і зривів. Булочки та солодкі напої в такі стресові хвилини для організму несуть просто колосальну шкоду.

Займіться спортом

Тільки вас врятує не пара занять вдома біля дивана, а в тренажерному залі на регулярній основі. Активні заняття спортом викидають в організм ендорфіни, також, як і солодке. Але ось користі для здоров'я від спорту очевидно більше.

Радимо урізноманітнити ваш раціон замість десертів і цукерок наступними корисними та поживними продуктами: запечені яблука, фініки, арахісова паста, кориця, грейпфрут. Приймання їжі здійснюйте кожні 4 години.

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...