Корисний лафхак! Як з допомогою кави прогнати комарів з дому

Літніми вечорами ми відкриваємо вікна навстіж, щоб впустити в будинок життєдайну прохолоду, але разом зі свіжістю в житло проникають і комарі, передають Патріоти України. Розповідаємо лайфхак, який допоможе позбавитися комарів у будинку.

Як прогнати комарів

Вам знадобиться суха кавова гуща чи мелена кава. Зробіть із фольги щось на кшталт невеликої тарілочки і насипте туди трохи кавової гущі або меленої кави. Двох-трьох ложок буде цілком достатньо.

Тарілочку поставте на жерстяну тацю і віднесіть на підвіконня. Просто підпаліть кавову гущавину сірником. Запах паленої кави допоможе відлякати не тільки комарів, а й настирливих мух.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...