Корисний лафхак! Робіть це двічі на день - і конденсат на вікнах зменшиться

У холодну пору року на вікнах може утворюватися конденсат. Цю проблему потрібно вирішити якнайшвидше, інакше вона загрожує появою плісняви в будинку. Така проста порада, як провітрювання, дуже дієва в цьому випадку, але багато хто з нас забуває відчиняти вікна, передають Патріоти України.

Як пише видання The Sun, є точний час, коли потрібно відкривати вікна, щоб зменшити конденсат. Провітрювання — це чудовий спосіб запобігти появі плісняви та підвищеного рівня вологості у вашому будинку.

Рекомендується відкривати вікна двічі на день – вранці та перед сном. Наприклад, ви можете відкрити вікно в спальні на 5-15 хвилин о 8:00 після пробудження й о 22:00 до того, як лягти в ліжко. Це не тільки допомагає зменшити скупчення конденсату, а й пропускає свіже повітря до приміщення, очищаючи його. На кухні або у ванній кімнаті, де може бути більше пари і накопичується конденсат, теж потрібно регулярно тримати вікна широко відчиненими.

За можливості провітрювати приміщення потрібно тоді, коли опалення в будинку вимкнено. Так ви не випустите тепло ззовні, за яке платите за рахунками. Крім того, зачиніть двері в кімнату, поки відкриті вікна.

Порятунок для гіпертоніків! Названо овоч номер один, який регулює кров’яний тиск

середа, 24 квітень 2024, 7:50

Згідно з останніми даними від Центрів з контролю та профілактики захворювань, майже половина всіх дорослих страждають від високого кров’яного тиску або гіпертонії, але лише кожен четвертий має його під контролем. Якщо ви серед них, ймовірно, чули про н...

Не відірватися! Курячі котлети з сиром - незвичайна, але смачна страва

середа, 24 квітень 2024, 7:12

Котлети, виготовлені з курячого філе з додаванням сиру, буквально тануть у роті. Крім цього, подібна страва сподобається тим, хто хотів би позбутися зайвої ваги, адже в її складі лише низькокалорійні продукти, передають Патріоти України. Отже, для при...